Liverpool missade tåget och Färjestad föll mot SSK

Det blev ingen seger för Liverpool som hade chansen att ta över serieledningen i Premier League. Reds nådde bara oavgjort hemma på Anfield mot West Ham. Det innebär också att kvällens säkra dubbel sprack…

Inte heller Färjestad levde upp till mina förväntningar och föll i en tuff match på bortaplan mot Södertälje. SSK som för övrigt nu gör sig av med Hyvönen…

I kvällen övriga eliteriematcher kryssade Skellefteå och Brynäs, medan Hv71, men hemkallade Tedenby i laget, hemmaslog Rögle.

I natt delas guldbollen ut. Allt annat än att Ronaldo får den vore en stor överraskning.

2 svar till ”Liverpool missade tåget och Färjestad föll mot SSK”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Totalt:
  Antal vunna spel: 17
  Antal förlorade: 48
  Vinstprocent: 25 %

  Världens sämsta betting-tipsare?

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  he, he…

  Statistik ljuger aldrig eller vad är det man brukar säga?

  Jag vill bara klargöra att jag inte är någon betting-tipsare. Det står tydligt längst ner i vänsterspalten på denna blogg att ”Inget på denna blogg skall uppfattas som en uppmaning eller rekommendation att satsa pengar på de spel eller de matcher jag skriver om”.

  Denna blogg driver jag bara för mitt eget nöjes skull och hoppas även att några fler kan finna nöje i att följa mina bravader inom sportbettingen…