Liverpool missade tåget och Färjestad föll mot SSK

1 december, 2008

Det blev ingen seger för Liverpool som hade chansen att ta över serieledningen i Premier League. Reds nådde bara oavgjort hemma på Anfield mot West Ham. Det innebär också att kvällens säkra dubbel sprack…

Inte heller Färjestad levde upp till mina förväntningar och föll i en tuff match på bortaplan mot Södertälje. SSK som för övrigt nu gör sig av med Hyvönen

I kvällen övriga eliteriematcher kryssade Skellefteå och Brynäs, medan Hv71, men hemkallade Tedenby i laget, hemmaslog Rögle.

I natt delas guldbollen ut. Allt annat än att Ronaldo får den vore en stor överraskning.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous december 2, 2008 kl. 08:51

Totalt:
Antal vunna spel: 17
Antal förlorade: 48
Vinstprocent: 25 %

Världens sämsta betting-tipsare?

Toffe december 2, 2008 kl. 18:41

he, he…

Statistik ljuger aldrig eller vad är det man brukar säga?

Jag vill bara klargöra att jag inte är någon betting-tipsare. Det står tydligt längst ner i vänsterspalten på denna blogg att ”Inget på denna blogg skall uppfattas som en uppmaning eller rekommendation att satsa pengar på de spel eller de matcher jag skriver om”.

Denna blogg driver jag bara för mitt eget nöjes skull och hoppas även att några fler kan finna nöje i att följa mina bravader inom sportbettingen…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.