Lusläser nätet efter bra tips

Nu är det dags för en ny hundring och som inledning har jag tänkt att ta rygg på någon slags expert. Har kollat Sandebäck, och lite andra tipsare, men känner att jag i det här sammanhanget måste nämna bloggen Braxingen. Om det här är en av Sveriges, räknat i vinstprocent, sämsta spelbloggar så är Braxingen definitivt en av de bästa.

Eventuellt spräcker jag hundringen i kväll. Titta in lite senare så får ni vilket/vilka spel valet föll på.

Dela på Facebook

2 svar till ”Lusläser nätet efter bra tips”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Först vill jag bara säga att jag uppskattar din blogg.
  Men en sak undrar jag dock..
  Är det inte meningen att du själv ska leta reda på tips och fakta osv åt oss spelare och inte bara ”härma” en expert någonstans?

  Du kan ju inte tippa på en match om du själv inte har fakta och feeling för spelet??

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Självklart har du rätt och så kommer det att vara även i fortsättningen.

  Kruxet är bara att det har gått katastrofdåligt med tipsen den senaste tiden. Senaste hundringen försvann efter åtta förlorade spel och endast två vinster. Därför tänkte jag inleda med ett ”snott spel”…

  Och kul förresten att du gillar bloggen!