Lusläser nätet efter bra tips

8 december, 2008

Nu är det dags för en ny hundring och som inledning har jag tänkt att ta rygg på någon slags expert. Har kollat Sandebäck, och lite andra tipsare, men känner att jag i det här sammanhanget måste nämna bloggen Braxingen. Om det här är en av Sveriges, räknat i vinstprocent, sämsta spelbloggar så är Braxingen definitivt en av de bästa.

Eventuellt spräcker jag hundringen i kväll. Titta in lite senare så får ni vilket/vilka spel valet föll på.

Dela på Facebook

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous december 8, 2008 kl. 14:26

Först vill jag bara säga att jag uppskattar din blogg.
Men en sak undrar jag dock..
Är det inte meningen att du själv ska leta reda på tips och fakta osv åt oss spelare och inte bara “härma” en expert någonstans?

Du kan ju inte tippa på en match om du själv inte har fakta och feeling för spelet??

Toffe december 8, 2008 kl. 14:34

Självklart har du rätt och så kommer det att vara även i fortsättningen.

Kruxet är bara att det har gått katastrofdåligt med tipsen den senaste tiden. Senaste hundringen försvann efter åtta förlorade spel och endast två vinster. Därför tänkte jag inleda med ett “snott spel”…

Och kul förresten att du gillar bloggen!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.