Nu släpper jag alla spärrar

20 december, 2008

Nu blir det storsatsning i kväll – och inga säkra kort. Barcelona får mitt förtroende mot Villareal och jag tror att de vinner trots att jag ger Villareal ett måls handikapp. Det ska för övrigt blir intressant att se CL-matcherna mellan Barca och Lyon. Även mötet Inter-Man Utd känns högintressant, speciellt efter Mourinhos uttalande. Wegerup instämmer…

På tal om intressanta CL-matcher; vad sägs om Liverpool-Real Madrid?

Här är hela lottningen förresten…

Jag har också slängt in ett handikapspel på Valencia som jag tror slår Real Madrid med ett måls försprång från start.

Sen har jag dragit till med en engelsk dubbel som känns väldigt chansartad, men vafan – jag har provat att safa [sejfa], och det hjälper ju inte. Jag har spelat på Fulham och kryss mellan Pool och Arsenal.

…och ja, de flesta spelidéerna är stula från Braxingen.

Alltså:
Arsenal-Liverpool, x
Fulham-Middlesbrough, 1
Odds: 6,83, insats: 10 kr.

Real Madrid-Valencia (0-1), 2, odds: 1,82, insats: 20 kr.

Villareal-Barcelona (1-0), 2, odds: 3,10, insats: 30 kr.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous december 20, 2008 kl. 20:14

rEAL MADRID OCH vALENCIA FÅR DU ALDRIG IN.
Real är piskade att vinna och med en ny tränare så gör de nog de inför sin hemma publik. Nye tränarens fösta hemma match gör att valencia får max en pinne med sig… tyvärr…

Toffe december 21, 2008 kl. 12:24

En pinne hade ju räckt…

Men nu vann ju real med 1-0 så det sprack ändå.

Nu hoppas jag på Barca..

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.