Är det Ramoseffekten vi ser?

11 december, 2008

Är det på väg att vända för Real Madrid? 3-0 i går mot Zenit i Ramos premiärmatch. Nästa uppgift blir dock något tuffare – Barca på bortaplan. Som ni vet hoppas jag på Ramoseffekten och har slängt in ett spel, visserligen med löjligt låg insats, på Real.

19 december lottas slutspelet i CL. Följande lag är klara…

Roma och Chelsea från grupp A
Panathinaikos och Inter från grupp B
Barcelona och Sporting Lissabon från grupp C
Liverpool och Atletico Madrid från grupp D
Manchester United och Villareal från grupp E
Bayern München och Lyon från grupp F
Porto och Arsenal från grupp G
Juventus och Real Madrid från grupp H

Grupptreorna, bland annat Fiorentina, får en ny chans i uefacupen.

***

…och Bäckström fortsätter att imponera i NHL.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Jonas december 11, 2008 kl. 15:25

Klokt med spel på Real – tycker att pratet om kris är VÄLDIGT överdrivet. Vad har man får måttstockar då? De har 5-2-3 på sina 10 senaste i ligan och de är vidare både i spanska cupen och Champions league. Som tippare är det guldläge att gå mot de spanska tabloiderna och tro på mästarna…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.