AIK ska ge mig utdelning i kväll!

Bandyspelen i kvällens trippel tar jag för givna. Om inte de går in så blir jag väldigt, väldigt överraskad. AIK-Mora är kvällens nyckelmatch och förhoppningsvis kommer gnagets ”supertrio” att se till att det bli utdelning för mig i kväll…

Matchen visas för övrigt på S24.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

2 svar till ”AIK ska ge mig utdelning i kväll!”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Svårspelat idag och inte jättemycket intressant att jobba med till helgen. Kan bli en ”säker” trippel idag men kanske blir det Mixen istället… Något godisodds har jag dock hittat… Vill dock inte säga vilka än!

  Kan också bli ett Stryktips utanför ”hundralappen”. Får se! Svårt då jag vill ha få garderingar.

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  En får gratulera! Nu har mitt kära VIK dessutom rejält häng på plats tre tack vare kvällens triumf och Moras, men framför allt Växjös poängtapp! Om min trippel går in får vi svar på imorgon, då den löpte över två speldagar. Kan dock meddela att våra odds överensstämde till punkt och pricka!