AIK ska ge mig utdelning i kväll!

9 januari, 2009

Bandyspelen i kvällens trippel tar jag för givna. Om inte de går in så blir jag väldigt, väldigt överraskad. AIK-Mora är kvällens nyckelmatch och förhoppningsvis kommer gnagets ”supertrio” att se till att det bli utdelning för mig i kväll…

Matchen visas för övrigt på S24.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Eklund januari 9, 2009 kl. 17:41

Svårspelat idag och inte jättemycket intressant att jobba med till helgen. Kan bli en ”säker” trippel idag men kanske blir det Mixen istället… Något godisodds har jag dock hittat… Vill dock inte säga vilka än!

Kan också bli ett Stryktips utanför ”hundralappen”. Får se! Svårt då jag vill ha få garderingar.

Eklund januari 9, 2009 kl. 21:27

En får gratulera! Nu har mitt kära VIK dessutom rejält häng på plats tre tack vare kvällens triumf och Moras, men framför allt Växjös poängtapp! Om min trippel går in får vi svar på imorgon, då den löpte över två speldagar. Kan dock meddela att våra odds överensstämde till punkt och pricka!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.