Barca och United – en storlagsdubbel

Jag satsar på storlagen idag. Barcelona känns givna i la liga och Man United bör inte ha några större problem med Elmanders Bolton. Storlagen har visserligen en förmåga att inte göra mer än de behöver och uddamålsvinster är relativt vanliga. I dag däremot tror jag att dessa båda lag kommer att vinna med lite marginal så jag kryddar min dubbel med ett måls handikapp för Bolton och Deportivo. Dessutom tar ju oddset ett rejält skutt i rätt riktning.

Spelet är starkt inspirerat av Braxingen….

Alltså:
Bolton-Manchester United (1-0), 2
Barcelona-Deportivo la Coruna (0-1), 1
Odds: 4,24, insats: 20 kr.

Som Blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”Barca och United – en storlagsdubbel”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Bara 0-0 för united så här långt…ser inte bra ut med 30 min kvar att spela.

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Tråkigt för dig. 🙁

  Mitt spel satt; en tjuga på Arsenal till 1,55. Imorrn blir det med all sannolikhet inte ett skit medan jag på måndag litar till Warbergs kapacitet (till 1,60)!

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Hockeyallsvenskan imorgon bjuder in till ett par intressanta spel… Kommer nog dock, och borde väl, hålla i pengarna och förhoppningsvis gå med vinst denna spelhelg. Vi får se!