Barca och United – en storlagsdubbel

17 januari, 2009

Jag satsar på storlagen idag. Barcelona känns givna i la liga och Man United bör inte ha några större problem med Elmanders Bolton. Storlagen har visserligen en förmåga att inte göra mer än de behöver och uddamålsvinster är relativt vanliga. I dag däremot tror jag att dessa båda lag kommer att vinna med lite marginal så jag kryddar min dubbel med ett måls handikapp för Bolton och Deportivo. Dessutom tar ju oddset ett rejält skutt i rätt riktning.

Spelet är starkt inspirerat av Braxingen….

Alltså:
Bolton-Manchester United (1-0), 2
Barcelona-Deportivo la Coruna (0-1), 1
Odds: 4,24, insats: 20 kr.

Som Blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe januari 17, 2009 kl. 17:17

Bara 0-0 för united så här långt…ser inte bra ut med 30 min kvar att spela.

Eklund januari 17, 2009 kl. 22:30

Tråkigt för dig. 🙁

Mitt spel satt; en tjuga på Arsenal till 1,55. Imorrn blir det med all sannolikhet inte ett skit medan jag på måndag litar till Warbergs kapacitet (till 1,60)!

Eklund januari 17, 2009 kl. 23:02

Hockeyallsvenskan imorgon bjuder in till ett par intressanta spel… Kommer nog dock, och borde väl, hålla i pengarna och förhoppningsvis gå med vinst denna spelhelg. Vi får se!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.