Brittisk trippel i kväll

14 januari, 2009

Är lite stressad idag, men har ändå lyckats knåpa ihop en engelsk trippel. Det blir ingen analys utan en ren redovisning av spelen. Jag har spelat på Man United och Chelsea samt Newcastle.

Alltså:
Chelsea-Stoke, 1
Manchester United-Wigan, 1
Newcastle-Hull, 1
Odds: 2,90, insats: 20 kr

Annonsera gratis på Eniro! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Anonymous januari 14, 2009 kl. 20:29

Sorry grabben, det håller inte. Minst en av matcherna kommer att bli kryss. Cupmatcher är hopplösa att tippa.

Eklund januari 14, 2009 kl. 22:07

Synd för dig bara att Chelsea – Stoke inte spelas förrän till helgen… Om du nu inte menar dagens BORTAMATCH mot Southend förstås? Har du gjort det felet igen, tagit fel på dag?

VIK förlorade efter en tredjeperiod à la i höstas… FAAAN!!!!!!!!

Toffe januari 15, 2009 kl. 08:13

Jag skrev ju i inlägget att jag var stressad…

Newcastle motsvarade ändå inte förväntningarna så Chelseamatchen är betydelselös iaf.

Jag har sagt det förut, och jag säger det igen – nu är det dags att börja vinna…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.