Det blev en italiensk trippel i sista stund

25 januari, 2009

Det blev en italiensk trippel till slut. Tyvärr blev det lite stressigt för att hinna lägga spelet innan spelstoppet kl. 15.00, så det blev ett spel på ”känsla”, vilket sällan är bra. Jag ser detta spel lite som en chansning och vi får helt enkelt hålla tummarna på att det funkar.

Kul också att de svenska framgångarna i skidspåren fortsätter…

Alltså:
Genoa-Catania, 1
Lazio-Cagliari, 1
Inter-Sampdoria, 1
Odds: 3,83, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 25, 2009 kl. 15:54

Lazio ligger under med 4-1 i halvlek…

Som sagt, det är sällan bra att spela på ”känsla”. Med facit i hand skulle jag aldrig lagt detta spel.

Anonymous januari 25, 2009 kl. 22:00

Toffe;

Lätt att vara efterklok 🙂

Lazio är ett ojämnt lag som verkligen blandar och ger.

Genoa borde ha vunnit, känner dock att dom tappade väldigt mycket när Ferrari fick utgå efter sitt andra gula kort.

Men, är alltid svårt med tripplar. Oftast brister det på en match vilket gör att man surnar till ordentligt =)

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.