En lyckad spelkväll!

19 januari, 2009

Kvällen höll på att sluta med praktfiasko, men till slut ordnade det sig och båda spelen gav utdelning. Sverige höll på att klanta till det ordenligt i bandy-VM; underläge med 3-0 mot Kazakstan, men lyckades vända och vinna med 4-3 efter avgörande mål i slutskedet. Puh…

Warberg vann till slut ganska klart, men Falun hände med långt in i tredje perioden. Först när Magnus Svensson gjorde sitt tredje mål som betydde 4-2 kunde jag andas ut.

Den tredje nervpirrande matchen var Hv-Luleå. Norrlänningarna lyckades kvittera i tredje perioden men med tio minuter kvar av matchen satte HV71 2-1, vilket visade sig vara matchavgörande.

Det är inte många speldagar som allt går min väg – men idag var det verkligen så. Saldot är nu dryga 30 procent plus.

Härligt också att vi slog Spanien i handbollen – trots att jag inte spelat på matchen. Hoppas nu bara att Zlatan tar hem Jerringpriset. Också.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund januari 19, 2009 kl. 22:09

Zlatan kom sjua…

Har ett intressant spel till på onsdag till bra odds. Känslan är ganska god så mycket möjligt att jag fullföljer!

Djävla turgubbe…

Anonymous januari 20, 2009 kl. 03:14

spelade du på zlatan som vinnare om de nu gick? synd isåfall för nollan kom sjua 🙂 eller han är ingen nolla men saker som gör att svenska folket tycker bättre om såna som Kalla är charmen! Zlatan vet nog inte vad det är sorgligt nog, men jag antar att ”superstjärnor” inom fotbollen fungerar så 🙂

Toffe januari 20, 2009 kl. 09:41

Nej, jag spelade inte på Zlatan. Tyvärr förstår inte svenska folket hans storhet…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.