En lyckad spelkväll!

Kvällen höll på att sluta med praktfiasko, men till slut ordnade det sig och båda spelen gav utdelning. Sverige höll på att klanta till det ordenligt i bandy-VM; underläge med 3-0 mot Kazakstan, men lyckades vända och vinna med 4-3 efter avgörande mål i slutskedet. Puh…

Warberg vann till slut ganska klart, men Falun hände med långt in i tredje perioden. Först när Magnus Svensson gjorde sitt tredje mål som betydde 4-2 kunde jag andas ut.

Den tredje nervpirrande matchen var Hv-Luleå. Norrlänningarna lyckades kvittera i tredje perioden men med tio minuter kvar av matchen satte HV71 2-1, vilket visade sig vara matchavgörande.

Det är inte många speldagar som allt går min väg – men idag var det verkligen så. Saldot är nu dryga 30 procent plus.

Härligt också att vi slog Spanien i handbollen – trots att jag inte spelat på matchen. Hoppas nu bara att Zlatan tar hem Jerringpriset. Också.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”En lyckad spelkväll!”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Zlatan kom sjua…

  Har ett intressant spel till på onsdag till bra odds. Känslan är ganska god så mycket möjligt att jag fullföljer!

  Djävla turgubbe…

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  spelade du på zlatan som vinnare om de nu gick? synd isåfall för nollan kom sjua 🙂 eller han är ingen nolla men saker som gör att svenska folket tycker bättre om såna som Kalla är charmen! Zlatan vet nog inte vad det är sorgligt nog, men jag antar att ”superstjärnor” inom fotbollen fungerar så 🙂

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Nej, jag spelade inte på Zlatan. Tyvärr förstår inte svenska folket hans storhet…