Ett kuppförsök – rösta på Zlatan!

19 januari, 2009

Svenska ridsportförbundet försöker kuppartat att ”ge” Jerringpriset till Ralf-Göran Bengtsson (en ryttare). Enligt Aftonbladets undersökning tycker ca tre procent att det är rätt vinnare. Så här kommer min ”motkupp”: Alla som läser denna blogg uppmanas vänligt men bestämt att lägga sin röst på Zlatan. Hur man röstar kan du läsa på www.sr.se/jerringpriset.

Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Eklund januari 19, 2009 kl. 14:17

Nej tack! Zäta eller Jacobsson!

Toffe januari 19, 2009 kl. 14:20

Ta vem du vill. Men undvik ryttaren.

Anonymous januari 19, 2009 kl. 14:46

Han heter faktiskt Rolf-Göran.
/Mia

Toffe januari 19, 2009 kl. 15:22

Jag vet vad han heter – försökte bara vara rolig…

Uppenbarligen misslyckades jag.

Anonymous januari 19, 2009 kl. 16:57

Lättmanipulerade människor…det FINNS ingen kupp…haha

Anonymous januari 19, 2009 kl. 17:07

Ska vi rösta på en som gjorde självmål? Trodde inte att man kunde få pris för det…..
Roffe ska helt klart vinna!

Toffe januari 19, 2009 kl. 17:59

He, he…

Uppenbarligen ett ämne som engagerar!

Anonymous januari 19, 2009 kl. 20:55

Min dotter blev uppmanad av ledarna att rösta på Rolf för att det var bra för hästsporten. Tydligen förbundet direktiv som hade kommit uppifrån.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.