Finns det säkra tripplar? Tveksamt…

26 januari, 2009

Här kommer ett försök till en hyfsat säker trippel. Jag har riktat in mig på handbolls-VM och satsar på Spanien, Tunisien och gamla storlaget Ryssland. Vissa av lagen är av naturliga skäl redan borta ur medaljdiskussionen, men jag tror ändå att dessa tre nationer kommer att vinna sina respektive matcher i kväll.

Det verkar inte bli någon Stefan Edberg i DC-matchen mot Israel. Synd. Ni minns det här va?

Alltså…
Ryssland-Egypten, 1
Rumänien-Spanien, 2
Tunisien-Brasilien, 1
Odds: 1,94, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 8 comments }

Anonymous januari 26, 2009 kl. 17:55

Ryssland ser jag som säker i alla fall. Brasilien spelar jämnt med alla lag känns det som, är bara en tidsfråga innan dom lyckas pricka en vinst.

Spanien känns även dom ganska klara!

Eklund januari 26, 2009 kl. 17:57

JESUS! Den har jag inte sett förut; helt sick!

Spelledigt idag från min sida. Inget direkt intressant. Har hittat några potentiella godbitar (överodds bl.a.) imorrn och i övermorrn. Frågan är bara hur man skall fördela resurserna och vad man skall välja; gäller att välja rätt.

Toffe januari 26, 2009 kl. 19:09

Instämmer med dig “anonym”. Ryssarna och Spanien känns säkra. Det hänger på Tunisien.

Eklund januari 26, 2009 kl. 20:03

Tunisien – Brasilien, 34 – 33…

Toffe januari 26, 2009 kl. 20:18

Spanien har fem bollar upp på Rumänien, med tre minuter kvar att spela. Det verkar som allt hänger på ryssarna nu. De ligger under med 6-5 i början av matchen efter att ha tappat en ledning med 4-1.

Jeppe januari 26, 2009 kl. 20:48

Fyra måls ledning för Egypten.

Knappade igen i slutet av första så hoppet är långt ifrån kört. Det är 30 långa minuter som väntar och vi knyter tummarna nu! 🙂

Jeppe januari 26, 2009 kl. 20:57

O där vågar jag säga att matchen är körd 🙁

Toffe januari 26, 2009 kl. 21:01

Ja, nu ser det riktigt tungt ut. Fem raka egyptiska mål. Ryssarna har gett upp. Surt…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.