Handikappetta på Barça ikväll

Som ni har förstått av tidigare inlägg så är jag inne på att spela på Barcelona i returmatchen i Copa del Rey mot Espanyol. Första matchen slutade mållös och jag tror att det var just vetskapen om att ”det ordnar sig i returen” som gjorde att inte Barça vann. Nu däremot är det vinna eller försvinna och jag tror att det är just det som Barcelona behöver för att på allvar tända till. Målformen är fin och både Messi, Etoó och Henry gjorde mål i segermatchen (4-1) i ligan senast mot Numancia (om jag minns rätt…). Pep Guaridiola har ju skämt bort oss med att matcha just den anfallskonstellationen och har i de allra flesta matcherna fortsatt spela offensivt, även om de gjort tidiga mål.

Jag tror att Barça kommer att köra över Espanyol i kväll. Visst, det är derby med allt vad det innebär – men klasskillnaden är helt enkelt för stor. Handikappetta (-1) spelas.

Vid en första anblick såg dagens spelutbud ganska lovande ut, men efter en närmare granskning har jag faktiskt inte lyckats hitta några riktiga guldkorn. Troligtvis blir detta dagens enda spel. Elitseriehockeyn känns väldigt oviss och jag väljer att avstå från spel där.

Mif Redhawks i konkurs? Hoppas verkligen att vi slipper uppleva det. Percy har vänt laget ryggen och vägrar skjuta till mer pengar (utöver de 100 miljoner han redan pumpat in…). Samtliga spelarkontrakt är uppsagda och spelarna är fria att gå till andra klubbar.

Alltså:
Barcelona(-1)-Espanyol, 1, odds: 1,60, insats: 20 kr.

Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

5 svar till ”Handikappetta på Barça ikväll”

 1. Profilbild för Fredrik
  Fredrik

  Tycker att det låter som ett mycket sunt spel att lira Barcelona på handicapet. Kanske aningen högre insats.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Man får inte glömma att jag spelar med väldigt små summor. 20 kr motsvarar 8 procent av fondens värde, vilket egentligen är en hyfsat hög insats.

 3. Profilbild för Jeppe
  Jeppe

  Kan fortsätta lite på din text och säga att Espanyol tydligen kommer ställa upp med ett reservbetonat lag.

  Nené, Luis García, Beranger, Pareja och Roman sägs inte finnas på plan idag samt att Moisés och Valdo är skadade.

  Nu är det upp till Pep och visa laguppställningen tycker jag 🙂

 4. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Detta är helt OT Toffe:

  Grattis på 105-årsdagen mitt kära VSK!

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  3-0 ledning för Barca, blev 3-2. Illa.