Handikappetta på Barça ikväll

29 januari, 2009

Som ni har förstått av tidigare inlägg så är jag inne på att spela på Barcelona i returmatchen i Copa del Rey mot Espanyol. Första matchen slutade mållös och jag tror att det var just vetskapen om att ”det ordnar sig i returen” som gjorde att inte Barça vann. Nu däremot är det vinna eller försvinna och jag tror att det är just det som Barcelona behöver för att på allvar tända till. Målformen är fin och både Messi, Etoó och Henry gjorde mål i segermatchen (4-1) i ligan senast mot Numancia (om jag minns rätt…). Pep Guaridiola har ju skämt bort oss med att matcha just den anfallskonstellationen och har i de allra flesta matcherna fortsatt spela offensivt, även om de gjort tidiga mål.

Jag tror att Barça kommer att köra över Espanyol i kväll. Visst, det är derby med allt vad det innebär – men klasskillnaden är helt enkelt för stor. Handikappetta (-1) spelas.

Vid en första anblick såg dagens spelutbud ganska lovande ut, men efter en närmare granskning har jag faktiskt inte lyckats hitta några riktiga guldkorn. Troligtvis blir detta dagens enda spel. Elitseriehockeyn känns väldigt oviss och jag väljer att avstå från spel där.

Mif Redhawks i konkurs? Hoppas verkligen att vi slipper uppleva det. Percy har vänt laget ryggen och vägrar skjuta till mer pengar (utöver de 100 miljoner han redan pumpat in…). Samtliga spelarkontrakt är uppsagda och spelarna är fria att gå till andra klubbar.

Alltså:
Barcelona(-1)-Espanyol, 1, odds: 1,60, insats: 20 kr.

Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Fredrik januari 29, 2009 kl. 14:33

Tycker att det låter som ett mycket sunt spel att lira Barcelona på handicapet. Kanske aningen högre insats.

Toffe januari 29, 2009 kl. 14:45

Man får inte glömma att jag spelar med väldigt små summor. 20 kr motsvarar 8 procent av fondens värde, vilket egentligen är en hyfsat hög insats.

Jeppe januari 29, 2009 kl. 17:26

Kan fortsätta lite på din text och säga att Espanyol tydligen kommer ställa upp med ett reservbetonat lag.

Nené, Luis García, Beranger, Pareja och Roman sägs inte finnas på plan idag samt att Moisés och Valdo är skadade.

Nu är det upp till Pep och visa laguppställningen tycker jag 🙂

Eklund januari 29, 2009 kl. 20:30

Detta är helt OT Toffe:

Grattis på 105-årsdagen mitt kära VSK!

Toffe januari 30, 2009 kl. 08:19

3-0 ledning för Barca, blev 3-2. Illa.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.