I kväll vänder det för Frölunda

20 januari, 2009

I kväll är det dags för ett trendbrott i elitserien i hockey. Både Frölunda och Södertälje har fem raka förluster och för någon av dem kommer det att vända idag. Något säger mig att det är dags för en frölundavinst och jag tror att det lossnar ordentligt för göteborgarna. Jag spelar på vinst för Frölunda med mer än ett måls marginal (precis som Amrish på Expressen) och hoppas att min känsla är rätt. Challe Berglund tycker oddset på rak etta är för lågt – jag instämmer – och spelar därför ett handikappspel.

Annars tycker jag det känns riktigt bra att Hv71 äntligen har hittat formen efter en riktigt dålig inledning på serien. I gårdagens match mot Luleå var det, precis som jag förutspådde i det här inlägget, powerplayspelet som avgjorde. Hv och LHC har nu samma poäng och exakt samma målskillnad (+13) och toppar serien tillsammans (LHC har fler gjorda mål). Trots serieledning har LHC har enligt uppgift gjort klart med ny målvakt.

Idag börjar Spelguiden 2009 att säljas. Det ska bli inressant läsning…

För övrigt anser jag (fortfarande) att Zlatan skulle ha haft Jerringpriset. En dag kommer ni förstå hans storhet..

Alltså:
Frölunda (-1,5)-Södertälje, 1, odds: 1,85, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 20, 2009 kl. 21:04

2-1 till Frölunda nu med 10 minuter kvar. Vad sägs om ett till i öppen kasse? *hoppas*

Toffe januari 20, 2009 kl. 21:21

Jaaaaa! Snacka om att jag har flyt just nu! Det blev precis som jag hoppades!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.