Inga cupskrällar, tack…

27 januari, 2009

Jag satsar stort på en europeisk cupfyrling i morgon onsdag. Givetvis är detta en riktig chansning, som alltid när man spelar på fler än två matcher, men helt osannolikt är det inte att det blir utdelning sent i morgon kväll. Jag har hittat två matcher i den tyska cupen och en vardera i de portugisiska och turkiska cuperna. Insatsen blir, i förhållande till saldot, väldigt stor. Jag slänger in 30 kr vilket motsvarar omkring 20 procent av fondens värde. Det är en kalkylerad risk jag väljer att ta. Även om det spricker så ligger fonden ca 40 procent plus – å andra sidan är ju den potentiella utdelningen över 90 spänn, vilket skulle sitta fint. Den som lever får se…

United vann till slut med 5-0 och kvällens dubbel gav utdelning. Noterbart är att Edwin van der Saar höll nollan för elfte(!) matchen i rad. I dubbelns andra match vann Aston Villa mot Portsmouth efter mål av 40-miljonersnyförvärvet Heskey. Wennman påpekar i sin senaste krönika att det är ca 1 miljard billigare än vad City gav för Robinho… Säkert en skön revansch för Heskey efter det här uttalandet av villacoachen Martin O´Neal.

Alltså:
Bayer Leverkusen-Energie Cottbus, 1

Fenerbahce-Bursaspor, 1

Wolfsburg-Hansa Rostock, 1

Porto-Leixoes, 1

Odds: 3,22, insats: 30 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 28, 2009 kl. 21:41

Leverkusen och Fenerbahce är hemma! Wolfsburg har 0-0 i halvtid och Porto börjar sin match alldeles strax. Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar något rikare i morgon. Wish me luck!

Toffe januari 28, 2009 kl. 21:54

Wolfsburg leder nu med 2-0 och Porto med 1-0. *håller tummarna*

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.