Inga cupskrällar, tack…

Jag satsar stort på en europeisk cupfyrling i morgon onsdag. Givetvis är detta en riktig chansning, som alltid när man spelar på fler än två matcher, men helt osannolikt är det inte att det blir utdelning sent i morgon kväll. Jag har hittat två matcher i den tyska cupen och en vardera i de portugisiska och turkiska cuperna. Insatsen blir, i förhållande till saldot, väldigt stor. Jag slänger in 30 kr vilket motsvarar omkring 20 procent av fondens värde. Det är en kalkylerad risk jag väljer att ta. Även om det spricker så ligger fonden ca 40 procent plus – å andra sidan är ju den potentiella utdelningen över 90 spänn, vilket skulle sitta fint. Den som lever får se…

United vann till slut med 5-0 och kvällens dubbel gav utdelning. Noterbart är att Edwin van der Saar höll nollan för elfte(!) matchen i rad. I dubbelns andra match vann Aston Villa mot Portsmouth efter mål av 40-miljonersnyförvärvet Heskey. Wennman påpekar i sin senaste krönika att det är ca 1 miljard billigare än vad City gav för Robinho… Säkert en skön revansch för Heskey efter det här uttalandet av villacoachen Martin O´Neal.

Alltså:
Bayer Leverkusen-Energie Cottbus, 1

Fenerbahce-Bursaspor, 1

Wolfsburg-Hansa Rostock, 1

Porto-Leixoes, 1

Odds: 3,22, insats: 30 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

2 svar till ”Inga cupskrällar, tack…”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Leverkusen och Fenerbahce är hemma! Wolfsburg har 0-0 i halvtid och Porto börjar sin match alldeles strax. Nu ska jag sova och hoppas att jag vaknar något rikare i morgon. Wish me luck!

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Wolfsburg leder nu med 2-0 och Porto med 1-0. *håller tummarna*