Inter vinner med Zlatan i laget

28 januari, 2009

Zlatan är tillbaka efter sin avstängning och jag tror att hans Inter kommer att besegra Catania på bortaplan i kväll. Milanolaget har gått lite knackigt på slutet. Vi mins storförlusten mot Atalanta och den knappa segern senast efter att Adriano avgjort. Juventus skuggar i tabellen, endast tre poäng efter och jag tror att det är tändvätska nog för att Zlatan och company ska ta hem det här.

Jag skulle inte heller vara rädd för att spela på Ibra som målskytt i den här matchen…

Edit: Zlatan satte precis 2-0 till Inter i matchminut 71! Nu blir det utdelning! Grattis till er som ryggade tipset här ovan.

Nu är det semifinalklart i Australian Open. Jag skulle bli mycket förvånad om det inte blir Nadal och Federer som tar finalplatserna. Någon som tror annorlunda?

Alltså:
Catania-Inter, 2, odds: 1,72, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe januari 28, 2009 kl. 21:52

Inter leder med 1-0, med en halvtimme kvar att spela. Målskytt Stankovic. Dessvärre har Inter bara 10 man på plan efter att Muntari blev utvisad redan efter en halvtimmes spel. Hoppas de orkar hålla emot…

Eklund januari 28, 2009 kl. 22:18

Har inte spelat idag, utan tippat utan insats så att säga. Bara för att se hur rätt jag har. 100%.

Om jag fortsätter att tippa bra sett över flertalet matcher, eller rättare sagt intressanta objekt för mig, då kan jag ha funnit min nya taktik. Istället för att välja ut ett eller två spel kör jag på de jag tycker är bra; må de vara ett eller fem stycken! Framtiden får utvisa.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.