Inter vinner med Zlatan i laget

Zlatan är tillbaka efter sin avstängning och jag tror att hans Inter kommer att besegra Catania på bortaplan i kväll. Milanolaget har gått lite knackigt på slutet. Vi mins storförlusten mot Atalanta och den knappa segern senast efter att Adriano avgjort. Juventus skuggar i tabellen, endast tre poäng efter och jag tror att det är tändvätska nog för att Zlatan och company ska ta hem det här.

Jag skulle inte heller vara rädd för att spela på Ibra som målskytt i den här matchen…

Edit: Zlatan satte precis 2-0 till Inter i matchminut 71! Nu blir det utdelning! Grattis till er som ryggade tipset här ovan.

Nu är det semifinalklart i Australian Open. Jag skulle bli mycket förvånad om det inte blir Nadal och Federer som tar finalplatserna. Någon som tror annorlunda?

Alltså:
Catania-Inter, 2, odds: 1,72, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

2 svar till ”Inter vinner med Zlatan i laget”

 1. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Inter leder med 1-0, med en halvtimme kvar att spela. Målskytt Stankovic. Dessvärre har Inter bara 10 man på plan efter att Muntari blev utvisad redan efter en halvtimmes spel. Hoppas de orkar hålla emot…

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Har inte spelat idag, utan tippat utan insats så att säga. Bara för att se hur rätt jag har. 100%.

  Om jag fortsätter att tippa bra sett över flertalet matcher, eller rättare sagt intressanta objekt för mig, då kan jag ha funnit min nya taktik. Istället för att välja ut ett eller två spel kör jag på de jag tycker är bra; må de vara ett eller fem stycken! Framtiden får utvisa.