Jubileum – spel nummer 100!

18 januari, 2009

Min Bloggen hundra kronor har nu gjort 99 spel och här kommer nummer 100! Jag tänker dra till med en ordentlig chansning – en fyrling till dryga sex gånger pengarna. Nyckelmatchen är Juventus som möter Lazio i Rom.

Alltså:
Paris SG-Sochaux, 1
Villareal-Mallorca, 1
Lazio-Juventus, 2
Real Madrid-Osasuna, 1
Odds: 6,52, insats: 10 kr

Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe januari 18, 2009 kl. 19:08

Paris, Villareal och Real är hemma! Nu hänger allt på Juve!

Eklund januari 18, 2009 kl. 22:35

Tråkigt tråkigt… Men hade på känn att Juve skulle tappa.

För egen del avstod jag idag. Ville ta det lugnt och göra annat istället. Var dock sugen på spel, och hade jag spelat, hade jag vunnit. Men men! Imorrn håller vi tummarna för Warberg! Kom igen!

Anonymous januari 18, 2009 kl. 23:27

Såhär är det om man vill vinna på sportspel:
Man MÅSTE vara konsekvent med 3 saker..

1.spela max 10% av sitt spelkapital (som max på ett enskilt spel) (money manegement)

2. spela heller aldrig flera matcher, koncentrera dig på en.

3. spela aldrig för spelandet skull spela enbart när du tror på din idé

några enkla tips om ni nu vill vinna på sportspel

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.