Kvällens andra spel blir en "säker" dubbel

23 januari, 2009

Så har jag då bestämt mig för kvällens andra spel. Det blir en mixad dubbel; svensk innebandy och fransk cupfotboll. Lille möter division fyra-laget Dunkerque och en rak tvåa är den enda möjliga utgången i den matchen. Jag tror också att AIK är minst en klass bättre än Mullsjö i superligan i innebandy.

Alltså…
Mullsjö-AIK, 2
Dunkerque-Lille, 2
Odds: 1,85, insats: 20 kr.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Eklund januari 23, 2009 kl. 18:01

Låt oss även hoppas på Nybro ikväll! Andra gången gillt för mig och Nybro? Hoppas det!

Imorgon säger vi ”Heja Dalen”!

Kul kuriosa: Mitt Svenska Spel-ombud satte TVÅ (!) nilingar förra helgen (en kan ha varit i veckan)! Sjukt…

Eklund januari 23, 2009 kl. 21:18

Nybro kan bara spela oavgjort! S-k-i-t.

Toffe januari 23, 2009 kl. 21:48

Aj, aj Eklund…

Nybro kryssade. Bättre lycka nästa gång 😉

Toffe januari 23, 2009 kl. 21:53

4-1 till AIK nu och Lille leder med 2-0. Det luktar utdelning…

Eklund januari 23, 2009 kl. 22:04

Du kan vara lugn. Du har riktigt fin form! Själv har jag svårt att hitta riktigt intressanta objekt denna helg. Vill ju bara spela singlar nu. Mer oddskrävande. Har en match imorgon men i fotbollen finner jag intet riktigt intressant. Skulle vilja få en sån där känsla, oavsett odds. En godbit!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.