Kvällens andra spel blir en "säker" dubbel

23 januari, 2009

Så har jag då bestämt mig för kvällens andra spel. Det blir en mixad dubbel; svensk innebandy och fransk cupfotboll. Lille möter division fyra-laget Dunkerque och en rak tvåa är den enda möjliga utgången i den matchen. Jag tror också att AIK är minst en klass bättre än Mullsjö i superligan i innebandy.

Alltså…
Mullsjö-AIK, 2
Dunkerque-Lille, 2
Odds: 1,85, insats: 20 kr.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Eklund januari 23, 2009 kl. 18:01

Låt oss även hoppas på Nybro ikväll! Andra gången gillt för mig och Nybro? Hoppas det!

Imorgon säger vi ”Heja Dalen”!

Kul kuriosa: Mitt Svenska Spel-ombud satte TVÅ (!) nilingar förra helgen (en kan ha varit i veckan)! Sjukt…

Svara

Eklund januari 23, 2009 kl. 21:18

Nybro kan bara spela oavgjort! S-k-i-t.

Svara

Toffe januari 23, 2009 kl. 21:48

Aj, aj Eklund…

Nybro kryssade. Bättre lycka nästa gång 😉

Svara

Toffe januari 23, 2009 kl. 21:53

4-1 till AIK nu och Lille leder med 2-0. Det luktar utdelning…

Svara

Eklund januari 23, 2009 kl. 22:04

Du kan vara lugn. Du har riktigt fin form! Själv har jag svårt att hitta riktigt intressanta objekt denna helg. Vill ju bara spela singlar nu. Mer oddskrävande. Har en match imorgon men i fotbollen finner jag intet riktigt intressant. Skulle vilja få en sån där känsla, oavsett odds. En godbit!

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.