Men Barca…

Efter att Leksand hade vunnit i går kväll kändes det som den osäkra delen i min dubbel var avklarad. Nu skulle bara Barcelona gå in och göra processen kort med Espanyol och så skulle ytterligare ett vinstspel vara ett faktum. Men döm om min förvåning när jag i morse steg upp och knappade in 377 på text-tv. O-O! Vad hände egentligen? Har detta påverkat? Någon som såg matchen som kan hjälpa mig att räta ut frågetecknen?

Nåja, det blir nya tips idag. Titta in lite senare så presenterar jag mina idéer för kvällen. Tills dess – kolla in ”dagens bästa spel”, enligt Aftonbladet.

Kul också att Zlatan fortsätter leverera – målskytt igen i cupen mot Roma.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”Men Barca…”

 1. Profilbild för Jonas
  Jonas

  Barca vill hålla spänningen vid liv för att få mer publik i returen…och så brukar de faktiskt göra en rätt svag första match om man kollar på cuphistorien. Sedan krossar de på Camp Nou. Och inget ont om ditt tips (jag hade inte tippat annorlunda), men det är lite konstigt att INGEN spelbloggare som jag har läst skrev någonting om att Espanyol-Barca faktiskt är ett derby…

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Illa du, brännde mig också på den, fick in överspel på inter-roma, burnley-tottenham och Valencia, men missade som sagt överspelet på barca! 4200 som man aldrig fick se=) Du kommer igen, nästa gång vinner du!!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Det var nog många som gick bet på den matchen. Jag tror att många hade spelat handikapp spel och trott på seger för Barca med några måls marginal.

  Men så är det när man sysslar med betting:
  sometimes you win – sometimes you loose…