Men Barca…

22 januari, 2009

Efter att Leksand hade vunnit i går kväll kändes det som den osäkra delen i min dubbel var avklarad. Nu skulle bara Barcelona gå in och göra processen kort med Espanyol och så skulle ytterligare ett vinstspel vara ett faktum. Men döm om min förvåning när jag i morse steg upp och knappade in 377 på text-tv. O-O! Vad hände egentligen? Har detta påverkat? Någon som såg matchen som kan hjälpa mig att räta ut frågetecknen?

Nåja, det blir nya tips idag. Titta in lite senare så presenterar jag mina idéer för kvällen. Tills dess – kolla in ”dagens bästa spel”, enligt Aftonbladet.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Kul också att Zlatan fortsätter leverera – målskytt igen i cupen mot Roma.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments… read them below or add one }

Jonas januari 22, 2009 kl. 14:24

Barca vill hålla spänningen vid liv för att få mer publik i returen…och så brukar de faktiskt göra en rätt svag första match om man kollar på cuphistorien. Sedan krossar de på Camp Nou. Och inget ont om ditt tips (jag hade inte tippat annorlunda), men det är lite konstigt att INGEN spelbloggare som jag har läst skrev någonting om att Espanyol-Barca faktiskt är ett derby…

Svara

Anonymous januari 22, 2009 kl. 15:05

Illa du, brännde mig också på den, fick in överspel på inter-roma, burnley-tottenham och Valencia, men missade som sagt överspelet på barca! 4200 som man aldrig fick se=) Du kommer igen, nästa gång vinner du!!

Svara

Toffe januari 22, 2009 kl. 15:37

Det var nog många som gick bet på den matchen. Jag tror att många hade spelat handikapp spel och trott på seger för Barca med några måls marginal.

Men så är det när man sysslar med betting:
sometimes you win – sometimes you loose…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.