Men Barca…

22 januari, 2009

Efter att Leksand hade vunnit i går kväll kändes det som den osäkra delen i min dubbel var avklarad. Nu skulle bara Barcelona gå in och göra processen kort med Espanyol och så skulle ytterligare ett vinstspel vara ett faktum. Men döm om min förvåning när jag i morse steg upp och knappade in 377 på text-tv. O-O! Vad hände egentligen? Har detta påverkat? Någon som såg matchen som kan hjälpa mig att räta ut frågetecknen?

Nåja, det blir nya tips idag. Titta in lite senare så presenterar jag mina idéer för kvällen. Tills dess – kolla in ”dagens bästa spel”, enligt Aftonbladet.

Kul också att Zlatan fortsätter leverera – målskytt igen i cupen mot Roma.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Jonas januari 22, 2009 kl. 14:24

Barca vill hålla spänningen vid liv för att få mer publik i returen…och så brukar de faktiskt göra en rätt svag första match om man kollar på cuphistorien. Sedan krossar de på Camp Nou. Och inget ont om ditt tips (jag hade inte tippat annorlunda), men det är lite konstigt att INGEN spelbloggare som jag har läst skrev någonting om att Espanyol-Barca faktiskt är ett derby…

Anonymous januari 22, 2009 kl. 15:05

Illa du, brännde mig också på den, fick in överspel på inter-roma, burnley-tottenham och Valencia, men missade som sagt överspelet på barca! 4200 som man aldrig fick se=) Du kommer igen, nästa gång vinner du!!

Toffe januari 22, 2009 kl. 15:37

Det var nog många som gick bet på den matchen. Jag tror att många hade spelat handikapp spel och trott på seger för Barca med några måls marginal.

Men så är det när man sysslar med betting:
sometimes you win – sometimes you loose…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.