Nya bud – det blir ett spel trots allt

31 januari, 2009

Real Madrid möter Numancia på bortaplan ikväll och jag tror på storseger. Jag har inte varit så lyckosam med mina handikappspel den senaste tiden, men nu tror jag det är dags. Numancia är helt enkelt inte tillräckligt bra för att stå emot det pånyttfödda Real.

Alltså:
Numancia-Real Madrid(-1), 2
Odds: 2,55, insats: 20 kr

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Eklund januari 31, 2009 kl. 22:29

Skulle ju aldrig rekommendera handicapspel på dagens Real. Speciellt inte mot ett hemmastarkt Numancia som inte var helt värdelösa 😉 mot Barca senast. Real av idag är ett 1 – 0-lag.

Numancia nickade förresten precis i stolpen och Real spelar inte bra.

Hoppas ändå att spelet sitter. Såväl för din skull som för min, då jag håller en liten tumme för los Merengues!

Freppe februari 1, 2009 kl. 00:39

Snyggt! Jag trodde faktiskt inte på det spelet, jag tyckte att det luktade uddamålsvinst. Uppenbarligen hade jag fel.

Diljen februari 1, 2009 kl. 07:10

Den satte ju som smäck! Jag går på hcp för Barcelona idag till 2,00 gånger pengarna. Vid uddamålsvinst återbetalas insatsen.

Dessutom: Chelsea till 3,10 mot Liverpool. Känns hett!

Eklund februari 1, 2009 kl. 14:33

Dagens speltips:

MIF Redhawks till 1,80 (SvS) hemma mot Sundsvall. Sundsvall har tre backar borta, och en forward. Backarna är mycket framstående i detta lag (Stefan Andersson, Stefan Svanbom samt Fredric Mannström). Malmö anar ljuset medan Sundsvall inte varit bra på slutet. Men framförallt; Malmö har fortfarande bra namn i sitt lag. Krydda det med hjärta och kombinationen blir därefter.

Hardt – Söderberg – Victor Öhman
Alvarez – Olsson – MacLean

Dessa två toppkedjor håller relativt hög klass. Därutöver har de Tomas Wallgren och Tomas Larsson (ES-rutin) samt ett koppel duktiga juniorer (Jacob Berglund, Victor Svensson, Hampus Gustafsson). Backsidan då? Jo, den ser riktigt bra ut! Damgaard, Eriksson, Öhman, Per Johnsson och Casselståhl håller alla bra, eller till och med hög, AS-klass. Lägg till en hungrig och därtill skicklig juniorback vid namn Anton Blomkvist så ser det riktigt bra ut. I mål står Markus Svensson, en fullgod AS-målvakt.

Gamla Malmö Isstadion ser också ut att bli välfylld med gott tryck som resultat. Malmö borde också vara revanschsugna efter deras förlust mot Sundsvall hemma tidigare denna säsong. Vad kan gå fel?

Själv spelar jag dock inte. Vilar ett tag. Dessutom är ju Malmö konkurrenter till VIK… Men 1,80 är MYCKET spelvärt!

Eklund februari 1, 2009 kl. 18:42

Hoppas någon följde mitt tips! Satt fint till ett riktigt spelvärt odds!

Eklund februari 1, 2009 kl. 19:36

Jag skall tydligen inte betta utan bara tankespela. Mitt lilla experiment ligger just nu på 85 % och ca 2 i snittodds, medtaget alla matcher jag trodde på en viss utgång i.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.