Är det straff?

12 januari, 2009

Om inte det vore för den här matchen så skulle min spanska dubbel gett utdelning. Spola fram till ca 4:30 i klippet. Vad säger ni, är det straff? Jag vet en som inte tycker det iaf…

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Diljen januari 12, 2009 kl. 18:55

Never, never, never.

Och det vet du att jag tycker, särskilt med tanke på den straffsituationen han släpper till Villarreals fördel.

Tittade på Utd – Chelsea i söndags. Många liknande situationer. Howard Webb är ingen höjdare till domare, men visst fan hade han en känsla för spelet att inte blåsa straff i sådana situationer.

Rikard januari 12, 2009 kl. 19:19

Självklart jobbigt när man har ett spel och detta händer. Själv tycker jag att det är 50-50. Det är ju inte snyggt av Joaquin att dra ner honom som han faktiskt gör men sen hjälper ju förstås Capdevilla till. Jag såg matchen utan bet och tyckte så men det finns garanterat andra som hade spelat som kommer säga emot?

Anonymous januari 13, 2009 kl. 09:29

Visst fan är det straff. Solklart tycker jag.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.