Real får rädda kvällen

25 januari, 2009

Dagens båda spel har spruckit och i ett desperat försök att rädda spelkvällen – och för att krydda TV-kvällen – har jag lagt ytterligare ett spel. Det handlar om ett handikappspel på Real Madrid, som möter Deportivo i kväll. Sändningen börjar 20.55 på TV4 sport. Bänka er då.

Messi går nu ut och besvarar den tilltänkte presidenten i Real Madrids påstående att han ska värva Messi till Real. Ingen är väl förvånad.

Sverige vann VM-guld i bandy. Vore det inte bättre att Sverige och Ryssland möttes en gång om året och avgjorde vilka som var bäst i världen. Det känns onödigt att blanda in resten av världen tycker jag. Bredden är ju…obefintlig.

Alltså:
Real Madrid (-1)-Deportivo la Coruna, 1, odds: 2,05, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund januari 25, 2009 kl. 19:35

Hoppas spelet sitter! Vore gött med storseger!

Vilken söndag! VM-guldet beskådades på plats; vilken match! VIK vann! VSK (Fotboll) vann Cramo Cup! Spelade dock inte på något alls idag.

Rekade du detta spel ordentligt? Hoppas det sitter hsh!

Toffe januari 25, 2009 kl. 22:03

Real leder med 1-0 i halvtid. Det ser lovande ut…

Toffe januari 25, 2009 kl. 22:54

Vad ska man säga? Arjen j-a Robben hade två frilägen på övertid och bränner båda. Jag funderar på att skicka en faktura på 20 spänn till honom. Han borde ha råd med det. Fan.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.