Sandviken och Nice blir dagens radarpar…

13 januari, 2009

Jag spelar en dubbel i dag, efter att helt ha avstått spel i går. Saldot är nu nere på ett litet minus, men jag har goda förhoppningar om att vända till plus redan i kväll. Jag tror på Sandviken som möter Vänersborg på bortaplan i bandyns elitserie. Dessutom ryggar jag Sandebäck och spelar på Nice i franska ligacupen.

Liket lever!
Djurgården tog tre poäng mot serieledande Linköping igår. Oj!

Alltså:
Vänersborg-Sandviken, 2
Nice-Le Havre, 1
Odds: 2,64, insats: 20 kr.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Eklund januari 13, 2009 kl. 18:17

Som du vet Toffe så kör jag också med 100 kr, att förvalta. Funderar dock på att starta från början, på ett lite annat sätt (pengarna är dock INTE slut, nejnej!). Tänker mig mest (helst bara) singelspel, då det blivit lite mycket kombos under denna period. Det blir väl den största förändringen. Kassastorleken funderar jag på; kanske 200 kr… Insatserna lär ligga på 10, 20 alt. 30 kr, beroende på om jag spelar lågt eller högt. Tänker mig sedan att jag delar in spelen efter oddsen, och för statistik över dem för att se vilka typer av spel jag är bra på och vad jag behöver förbättra. Som du ser försöker jag att strukturera upp det hela lite bättre. Det skall göras ordentligt och dessutom är jag ju nybörjare! Har du fler förslag på regler eller liknande är du välkommen att lägga en propå!

Toffe januari 13, 2009 kl. 20:26

Starta en blogg! Gratis på t.ex. blogger.com – och superenkelt. Det ger lite extra krydda till spelandet och andra kan följa hur det går för dig.

Annars tror jag mycket på att ha en strategi, en spelidé, som man håller sig till. Problemet är bara att när det börjar sina i kassan så vill man gärna chansa lite för att komma ikapp – och då förlorar man bara pengarna ännu snabbare.

Det ska bli kul att följa hur det går för dig!

Eklund januari 13, 2009 kl. 20:38

När det sinar börjar jag säkra och går på spelsäkra objekt som jag inte har någon egentlig känsla för. Det är ett problem, men så är jag ju också ytterst orutinerad. Självklart skall jag ha en strategi (är öppen för tips där!). Den är väl egentligen att inte slarvspela utan att vara trygg och känna att man är redo att köra. Spela relativt sparsmakat kanske man skulle kunna säga; men framförallt följa min intuition, gällande de matcher jag finner intressanta, som faktiskt brukar vara bra!

Blogg? Mja… Inte nu i varje fall! Har tillräckligt svårt att orka fokusera på allt som det är. Dessutom vill jag lära mig mer, och bli duktigare först!

Får se när jag startar. Förmodligen i helgen, men skulle ju kunna bli redan imorgon även om det ter sig en aning tveksamt. Utbudet är så där…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.