Skellefteå, Man Utd och Aston Villa

Här kommer två spel inför kvällen. Jag (och många andra) tycker att Skellefteå borde slå Färjestad i hockeyns elitserie. SAIK är starka hemma och FBK har visat svaga resultat på bortaplan. Man ska komma ihåg att Färjestad är faktiskt är ett kvalitetslag som man aldrig ska räkna bort, men oddset gör trots allt att ettan är spelvärd.

Jag tänker dessutom ge mitt förtroende till Man United och Aston Villa i kvällens PL. Villa ger en bra bit över två gånger pengarna och jag spelar en dubbel till ganska låg insats.

…och nu verkar det som Henke är tillbaka i landslaget – trots allt (enligt sportbladet.se)

Alltså:
Skellefteå-Färjestad, 1, odds: 2,30, insats: 20 kr.

och
West Bromwich-Manchester Utd, 2
Portsmouth-Aston Villa, 2
Odds: 3,07, insats: 10 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”Skellefteå, Man Utd och Aston Villa”

 1. Profilbild för Hockeybet
  Hockeybet

  Kolla http://hockey-bet.blogspot.com så få du veta mer om det sista om FBKs lag i afton!

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Plus minus noll för dig (?) vad det verkar (nåja; plus 70 öre…) Själv gick jag back tio och funderar vidare över en strategi att spela utifrån. Tänker mig att jag skall ”låtsasspela” ett tag. Jag vill då lira på alla matcher jag finner intressanta och har en god feeling inför. Överlag brukar mina tankar stämma rätt bra men med tanke på mitt sparsmakade sinne väljer jag ut något (alltför ofta felaktigt) objekt. Skall därför prova detta och se vad mina stats blir. Faller det väl ut kan en ny strategi måhända vara funnen!?

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Idag till exempel stämmer mina ”tankespel” än så länge fem gånger av sex. Om matchgissningarna slår in skulle det innebära +47. Men det var i tanken alltså. I verkligheten blev det ett spel; det felaktiga.