Skellefteå, Man Utd och Aston Villa

27 januari, 2009

Här kommer två spel inför kvällen. Jag (och många andra) tycker att Skellefteå borde slå Färjestad i hockeyns elitserie. SAIK är starka hemma och FBK har visat svaga resultat på bortaplan. Man ska komma ihåg att Färjestad är faktiskt är ett kvalitetslag som man aldrig ska räkna bort, men oddset gör trots allt att ettan är spelvärd.

Jag tänker dessutom ge mitt förtroende till Man United och Aston Villa i kvällens PL. Villa ger en bra bit över två gånger pengarna och jag spelar en dubbel till ganska låg insats.

…och nu verkar det som Henke är tillbaka i landslaget – trots allt (enligt sportbladet.se)

Alltså:
Skellefteå-Färjestad, 1, odds: 2,30, insats: 20 kr.

och
West Bromwich-Manchester Utd, 2
Portsmouth-Aston Villa, 2
Odds: 3,07, insats: 10 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Hockeybet januari 27, 2009 kl. 13:04

Kolla http://hockey-bet.blogspot.com så få du veta mer om det sista om FBKs lag i afton!

Eklund januari 27, 2009 kl. 22:18

Plus minus noll för dig (?) vad det verkar (nåja; plus 70 öre…) Själv gick jag back tio och funderar vidare över en strategi att spela utifrån. Tänker mig att jag skall “låtsasspela” ett tag. Jag vill då lira på alla matcher jag finner intressanta och har en god feeling inför. Överlag brukar mina tankar stämma rätt bra men med tanke på mitt sparsmakade sinne väljer jag ut något (alltför ofta felaktigt) objekt. Skall därför prova detta och se vad mina stats blir. Faller det väl ut kan en ny strategi måhända vara funnen!?

Eklund januari 27, 2009 kl. 22:22

Idag till exempel stämmer mina “tankespel” än så länge fem gånger av sex. Om matchgissningarna slår in skulle det innebära +47. Men det var i tanken alltså. I verkligheten blev det ett spel; det felaktiga.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.