Tankar om dagens spelutbud…

I dagens utbud finns det bland annat allsvensk hockey och matcher från de pågående mästerskapen i bandy och handboll samt spansk cupfotboll. Eventuellt kommer jag att försöka hitta ytterligare ett spel, men hittar jag inga guldkorn så nöjer jag mig med dubbeln nedan.

Aftonbladet har hittat några intressanta drag i hockeyallsvenskan, men som sagt – vi får se om det blir något spel.

Söderling föll i natt/morse i Australien och det sista svenskhoppet är borta. Jag funderade faktiskt på ett spel på honom i en dubbel med Tommy Robredo (som iofs vann). Tur att jag avstod…

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Ett svar till ”Tankar om dagens spelutbud…”

  1. Profilbild för Eklund
    Eklund

    En tia på Vikingarna från Nybro för min del, till 2.30 (sänkt från 2.40).