Utveckla ditt spelande

22 januari, 2009

Här kommer ett litet boktips för er som vill ta ert spelande till en ny nivå. Jag talar om boken Weighing the Odds i Sports Betting av King (ja, han heter så…) Jao. Böcker som handlar om sportspel och olika strategier för att lyckas finns det gott om, de flesta är dock på engelska.

Boken kostar 171 kronor både på Adlibris och bokus (frakten är gratis).

I kväll är Sverige i elden igen i handbolls-VM och det är värdnationen Kroatien som står för motståndet. Visst har Sverige övertygat så här långt, bland annat genom segern mot Spanien men Kroaterna bör vara ett för svårt motstånd. 1,35 ger kroatisk seger (Expekt). Kan det vara värt ett spel? Kanske inte som singel, men i kombination med ytterligare någon match så har du en fin dubbel. Själv tänker jag avstå. Att spela mot Sverige är ju lite som att svära i kyrkan…

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous januari 22, 2009 kl. 17:19

Det finns även strategier att köpa på internet som handlar om detta och lite till!

Har en strategi på svenska samt två på engelska som är givande för den seriösa spelaren.

Motgångar kommer alltid, det gäller att minimera dom 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.