Valencia och Hv71 får mitt förtroende

Jag har komponerat ihop en dubbel inför kvällen som känns väldigt intressant. Jag spelar på Hv71 som är inne i en härlig vinstsvit och lyckas (vilket är viktigt) vinna matcherna även när de inte presterar på topp. I kväll står Rögle för motståndet och jag tror att sviten förlängs med ytterligare en match. Jag kompletterar dubbeln med ett spel på Valencia i kvällens sena drabbning mot Villareal i la Liga.

Edit: Matchen Valencia-Villareal spelas inte i kväll, utan först den 10 januari. Sorry 😉

Jag måste erkänna att jag också är sugen på att sätta en slant på Sverige i JVM-finalen. Möjligen är laget upphaussat i svensk media, men det känns faktiskt som att de på allvar kan hota Kanada den här gången. Sen ska man inte glömma att Kanada alltid är Kanada och med 20 000 hemmafans på läktarna är de kanke inte så konstigt att spelbolagen håller kanadickerna som favoriter.

Alltså:
Rögle-Hv71, 2
Valencia-Villareal, 1
Odds: 3,80, insats: 15 kr.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

6 svar till ”Valencia och Hv71 får mitt förtroende”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Hoppas att ditt tips håller….men rögle kan mkt väl vinna hemma 🙂

  Cane_x

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Var har du fått Valencia – Villarreal ifrån??? De spelade ju i helgen! Nu får du förklara dig.

  Själv lirar jag förmodligen på Umeå City och kanske Färjestad. ES lite lurig idag. Leksand = god bank!

 3. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Blev förresten en aning irriterad över att speltillfälle och tillfälle att reka ej gavs igår. Hade tretalet vinnande objekt i la Liga som tänktes synas. Tråkigt när man missar fina drag.

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  He, he…

  Jag har visst villat bort mig lite i oddslistorna. Den ena matchen i min dubbel; Valencia-Villareal spelas först den 10 januari. Sorry…

  Tur du är uppmärksam Eklund!

 5. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Går 20 back idag verkar det som. Mkt tråkigt. Kassan är nu nere på mycket skrala 102 kr (första hundringen). Det mest irriterande är att jag skulle vinna mer om jag vågade mer. När jag kollar slutresultaten på de spel jag ville spela är de allra flesta helt korrekta; mycket hög procentsats. Men då jag inte har velat lägga många spel väljer jag ju ut något. Jag väljer fel…

 6. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Hade idag tänkt mig framförallt Djurgårn, men kanske FBK och RBK också, men tyckte det skulle bli för dyrt…