Valencia och Hv71 får mitt förtroende

5 januari, 2009

Jag har komponerat ihop en dubbel inför kvällen som känns väldigt intressant. Jag spelar på Hv71 som är inne i en härlig vinstsvit och lyckas (vilket är viktigt) vinna matcherna även när de inte presterar på topp. I kväll står Rögle för motståndet och jag tror att sviten förlängs med ytterligare en match. Jag kompletterar dubbeln med ett spel på Valencia i kvällens sena drabbning mot Villareal i la Liga.

Edit: Matchen Valencia-Villareal spelas inte i kväll, utan först den 10 januari. Sorry 😉

Jag måste erkänna att jag också är sugen på att sätta en slant på Sverige i JVM-finalen. Möjligen är laget upphaussat i svensk media, men det känns faktiskt som att de på allvar kan hota Kanada den här gången. Sen ska man inte glömma att Kanada alltid är Kanada och med 20 000 hemmafans på läktarna är de kanke inte så konstigt att spelbolagen håller kanadickerna som favoriter.

Alltså:
Rögle-Hv71, 2
Valencia-Villareal, 1
Odds: 3,80, insats: 15 kr.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous januari 5, 2009 kl. 14:39

Hoppas att ditt tips håller….men rögle kan mkt väl vinna hemma 🙂

Cane_x

Eklund januari 5, 2009 kl. 14:41

Var har du fått Valencia – Villarreal ifrån??? De spelade ju i helgen! Nu får du förklara dig.

Själv lirar jag förmodligen på Umeå City och kanske Färjestad. ES lite lurig idag. Leksand = god bank!

Eklund januari 5, 2009 kl. 14:46

Blev förresten en aning irriterad över att speltillfälle och tillfälle att reka ej gavs igår. Hade tretalet vinnande objekt i la Liga som tänktes synas. Tråkigt när man missar fina drag.

Toffe januari 5, 2009 kl. 15:06

He, he…

Jag har visst villat bort mig lite i oddslistorna. Den ena matchen i min dubbel; Valencia-Villareal spelas först den 10 januari. Sorry…

Tur du är uppmärksam Eklund!

Eklund januari 5, 2009 kl. 20:45

Går 20 back idag verkar det som. Mkt tråkigt. Kassan är nu nere på mycket skrala 102 kr (första hundringen). Det mest irriterande är att jag skulle vinna mer om jag vågade mer. När jag kollar slutresultaten på de spel jag ville spela är de allra flesta helt korrekta; mycket hög procentsats. Men då jag inte har velat lägga många spel väljer jag ju ut något. Jag väljer fel…

Eklund januari 5, 2009 kl. 20:46

Hade idag tänkt mig framförallt Djurgårn, men kanske FBK och RBK också, men tyckte det skulle bli för dyrt…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.