Barcelona – en makalös vinstmaskin

5 februari, 2009

Barca gjorde precis vad de behövde (eller rättare sagt precis vad jag behövde…). Meningen hos er bloggläsare var ju delad huruvida jag skulle lägga detta spel eller inte. Jag valde att göra det och det är jag glad för nu. Barcelona startade utan Messi och utan Eto’o, men den tredje parten i världens bästa anfall, Henry, spelade och det visade sig vara gott nog. Det var nämligen fransmannen som nickade in 1-0 efter en dryg halvtimmes spel efter ett fantastiskt inlägg från högerkanten signerat Bojan. I andra halvlek fastställde Rafa Marques slutresultatet genom en mycket, mycket vacker frispark. Tilläggas bör också att Leo Messi byttes in i början av den andra halvleken. Frågan är om det finns något lag i världen just nu som skulle rå på Barca hemma på Camp Nou…

I ledning med 2-0 väljer Pep Guardiola, med fem minuter kvar av matchen, att byta in skyttekungen Samuel Eto’o. Anfall är sannerligen bästa försvar – sånt värmer en fotbollsälskares hjärta. Respekt.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Från dagens fotbollshändelser är väl Henkes beslut att köra ytterligare ett år i HIF och Gerrards skada de största snackisarna. Jag konstaterar också att Ola Toivonen, precis som Elm, har fått en flygande start på proffslivet. Målskytt i dag igen.

Sen tycker jag att pånyttfödda Mif Redhawks förtjänar ett omnämnande. Tredje raka segern idag mot Nybro – och plötsligt är skåningarna på play-off-plats igen. Det svänger fort i sportens värld…

I morgon blir det nya spel. Missa inte det.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Anonymous februari 6, 2009 kl. 15:21

Snyggt! Grattis.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →