Blåbärsnationerna gör upp i hockeyrinken…

6 februari, 2009

Vid en första blick måste jag säga att dagens utbud ser ganska blekt ut. Visst finns det många spelobjekt, men de riktiga guldkornen lyser med sin frånvaro. Experterna på AB är inne på nattens NHL-hockey, men det har aldrig varit något favoritspelobjekt för mig.

I övrigt spelas det tre matcher i bandyns elitserie, men både Västerås och Hammarby spelar hemmamatcher mot svagt motstånd och ger exempelvis hos Expekt 1,02 gånger insatsen vilket gör ett spel på någon av dessa i princip meningslöst.

Sen är ju Anja Pärsson i elden i dag. Kombinationen står på programmet.

Men vänta…nu ser jag plötsligt något som möjligen kan vara spelvärt – OS-kval i hockey. Jag drar till direkt.

Alltså:
Italien-Ungern, 1
Ukraina-Lettland, 2
Odds: 2,64, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe februari 6, 2009 kl. 15:44

Italien leder med 4-0 i tredje perioden. Nu gäller det bara att Letterna tar Ukraina…

Eklund februari 6, 2009 kl. 20:58

Gratulationer!

Helgen ser faktiskt inte så intressant ut. Har inte några jättekänslor; dock något överodds och ett par intressanta hittar man väl förhoppningsvis!

Diljen februari 7, 2009 kl. 01:23

Everton imorgon till 1.75 hos flera spelbolag (Betsafe bl a). Oddset är bra mot Bolton som har förlorat samtliga 9 matcher (!) mot topp 6 i PL i år.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.