Dagens första spel: en "bandybankdubbel"

4 februari, 2009

Här kommer ett spel som känns väldigt säkert. Jag har hittat en dubbel i kvällens omgång av bandyns elitserie, och det skulle förvåna mig väldigt mycket om den sprack. Analys är överflödig – det är helt enkelt klasskillnad mellan lagen. Oddset är ju förvisso därefter…

Kul också att Sudden äntligen fick vinna med sitt nya lag. Det var sannerligen på tiden…

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Kungälv-Sandviken, 2
Motala-Hammarby, 2
Odds: 1,44, insats: 30 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Mathias februari 4, 2009 kl. 13:03

Lustigt det där med Sudden, snacka om antiklimax!

Joel februari 4, 2009 kl. 22:51

Man ska inte spela bandy om man inte kan sin bandy. Ofta är bankerna på 1.02 inte ett dugg värda att spela på.

Kungälv hade en otroligt fin försäsong samt förra säsongen gick de obesegrade genom allsvenskan. Brukar vara målsnåla hemma, speciellt när isen ligger bra på skarpenord!

Kan bara beklaga, har själv dragit in några hundra i år tack vare Kungälv, och då oftast genom målskillnadsspel.

Anonymous februari 5, 2009 kl. 15:29

Hej shysst blogg du har.Jag ville bara tipsa dig om den nystartade topplistan SpelBeroende.SpelBeroende är en topplista bara för spelsajter och spelbloggar.
Registrera din sajt nu för att få relaterade besökare.

http://spel.topplista.com

Mvh Ermin

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.