Det blir bandy för hela slanten idag

4 februari, 2009

Jag har hittat ytterligare ett bandyspel till kvällen. Det blir ett singelspel på Bollnäs som är ett klart bättre lag än Gripen/Trollhättan, det visar inte minst tabelläget. Bollnäs slås om en slutspelsplats medan Gripen just nu ligger på nedflyttningsplats med sex omgångar kvar att spela.

Motala har kraftiga ekonomiska problem. Vi hoppas att det inte blir någon Redhawks-effekt i kvällens möte med Hammarby…

Sen måste jag tillägga att jag är rejält sugen på att testa Liverpool till ca 2,30 i returmötet mot lillebror Everton. Troligen avstår jag men som sagt – det lockar – även utan Robbie Keane i laget…

…och det blev ingen VM-medalj för Jessica Lindell-Vikarby. Istället väntar vila och rehabilitering. Mycket tråkigt besked.

…och så kommer den då – dagens snackis i sportsverige. Gamle hjälten Ricky Bruch säger i dagens sportblad att han ska bli 104 år gammal och strävar efter att få den perfekta kroppen. Jag kan inte låta bli att bjuda på ett litet klipp i det här sammanhanget. Det är Rickys gamla hitsingel ”Mig fångar ingen brud” där han refererar till sig själv som en ”nordisk sagogud”. Sann humor.

Alltså:
Gripen-Bollnäs, 2
Odds: 1,76, insats: 20 kr

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous februari 4, 2009 kl. 18:03

Ha ha, Ricky han e kung han!

Peter februari 4, 2009 kl. 18:47

Ifk Vänersborg kommer vinna mot sirius idag 🙂 Och jag tror allt att gripen kan ”skrälla”

Eklund februari 4, 2009 kl. 21:00

Ingen go’ dag för dig det där inte… Hoppas du hittar nån godbit snart!

Själv går det bra med ”låtsasbettandet”. Får se när jag sätter igång på riktigt! Om mina stats blir som nu, då dj*vlar!

Toffe februari 4, 2009 kl. 21:36

Usch nä! Vilket bottennapp…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.