Färjestad mot serieseger?

16 februari, 2009

Elitseriesuveränerna just nu heter Färjestad. FBK tog en klar seger i kvällens toppmatch mot Linköping på hemmais efter att ha avgjort redan i första perioden som man vann med hela 4-0. Matchen slutade 6-3 till karlstadlaget som i och med segern tog över serieledningen.

Kvällens övriga matcher slutade alla med klara segrar. Luleå slog Rögle med hela 6-1 och Skellefteå nollade Södertälje (3-0). I morgon kompletteras omgången med Djurgåden-Timrå och Hv71-Modo.

Såpan kring bråket i Gävle senast verkar nu gå mot sitt slut. Sportchefen i BIF, Michael Sundlöv får böta 25 000, materialförvaltaren Mattias Pettersson får böta 20 000, medan Andreas Jämtin frias helt (han fick egentligen en matchs avstängning, men det straffet har han redan avtjänat). Således var Jämtin tillbaka redan i kvällens förlustmatch mot FBK. Han gick dock poänglös av isen.

För övrigt noterar jag med glädje att Arsenal nu leder med hela 3-0, vilket med stor sannolikhet innebär att kvällens enda spel ger utdelning.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.