Jag spelar Arsenal idag – i brist på annat…

I dag är det Arsenals tur att ge sig in i FA-cupelden. Det handlar om det uppskjutna returmötet i åttondelsfinalen och det är Championshiplaget Cardiff som står för motståndet. Första mötet är alltid svårtippat och det är inte ovanligt att det slutar med kryss. Storlagen vet att de inte måste vinna (det ordnar sig alltid i returen…). I det andra mötet däremot är det vinna eller försvinna som gäller och det är precis den tändvätska som Arsenal behöver. Vi ska dock inte underskatta Cardiff. De ligger just nu på femte plats i the Championship med endast fyra förluster efter 29 spelade matcher – det är alltså inget ”hobbygäng” vi snackar om, även om de naturligtvis inte kan jämföra sig med Arsenals kvaliteter.

Jag tror att Arsenal kommer att vinna det här, trots att Tobias Holm avråder från spel i dagens sportblad. Ligatiteln blir allt mer avlägsen för Wengers mannar och FA-cupen kan vara enda chansen för the Gunners att ta en titel den här säsongen. Därför räknar jag med full satsning från Arsenals sida hemma på Emirates. Det blir dock inget spel för nyförvärvet Arsjavin.

Fotnot: Det första mötet lagen emellan slutade 0-0.

I övrigt så ser måndagsutbudet i vanligt ordning kanska klent ut. Kräk inte ur er något spel om ni inte hittar något spelvärt – det är min rekommendation.

Alltså:
Arsenal-Cardiff, 1
Odds: 1,45, insats: 20 kr

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

2 svar till ”Jag spelar Arsenal idag – i brist på annat…”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    2-0 till Arsenal efter 33 minuter. Härligt!

  2. Profilbild för Jonas
    Jonas

    Tobias Holm verkar koncentrera sig mer på formuleringen av rekarna är att kolla upp spelen. Då föredrar jag en riktig spelexpert med halvtaskigt svenska.