Jag spelar Arsenal idag – i brist på annat…

16 februari, 2009

I dag är det Arsenals tur att ge sig in i FA-cupelden. Det handlar om det uppskjutna returmötet i åttondelsfinalen och det är Championshiplaget Cardiff som står för motståndet. Första mötet är alltid svårtippat och det är inte ovanligt att det slutar med kryss. Storlagen vet att de inte måste vinna (det ordnar sig alltid i returen…). I det andra mötet däremot är det vinna eller försvinna som gäller och det är precis den tändvätska som Arsenal behöver. Vi ska dock inte underskatta Cardiff. De ligger just nu på femte plats i the Championship med endast fyra förluster efter 29 spelade matcher – det är alltså inget ”hobbygäng” vi snackar om, även om de naturligtvis inte kan jämföra sig med Arsenals kvaliteter.

Jag tror att Arsenal kommer att vinna det här, trots att Tobias Holm avråder från spel i dagens sportblad. Ligatiteln blir allt mer avlägsen för Wengers mannar och FA-cupen kan vara enda chansen för the Gunners att ta en titel den här säsongen. Därför räknar jag med full satsning från Arsenals sida hemma på Emirates. Det blir dock inget spel för nyförvärvet Arsjavin.

Fotnot: Det första mötet lagen emellan slutade 0-0.

I övrigt så ser måndagsutbudet i vanligt ordning kanska klent ut. Kräk inte ur er något spel om ni inte hittar något spelvärt – det är min rekommendation.

Alltså:
Arsenal-Cardiff, 1
Odds: 1,45, insats: 20 kr

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe februari 16, 2009 kl. 21:36

2-0 till Arsenal efter 33 minuter. Härligt!

Jonas februari 19, 2009 kl. 08:26

Tobias Holm verkar koncentrera sig mer på formuleringen av rekarna är att kolla upp spelen. Då föredrar jag en riktig spelexpert med halvtaskigt svenska.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.