Färjestad motsvarade mina förväntningar

Färjestad slog Djurgården och mitt spel till 2,50 gick hem. Matchen slutade 3-4, men någon riktig fara var det aldrig eftersom DIF reducerade sent i tredje perioden. Man brukar ju säga att motivation slår klass – men här var det faktiskt tvärt om – klass slog motivation. Och det allra bästa, det var att jag kände det på mig…

I kvällens övriga matcher tog Brynäs viktiga poäng i kampen om en slutspelsmatch, Timrå krossade Skellefteå, och Rögle gjorde samma sak med Modo. Hv71 och Frölunda kryssade (Indians vann efter förlängning).

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Ett svar till ”Färjestad motsvarade mina förväntningar”

 1. Profilbild för Sture
  Sture

  Fotbollsintresserad?

  Kolla gärna in mitt cashtips till helgen:
  En match, en bortaseger – 7 gånger pengarna!

  MVH

  Sture från http://urflippat.blogg.se