Halvtidsrapport

Juventus vann, efter viss dramatik, sin match mot Catania. Först i matchminut 91 gjorde Juve det avgörande 2-1-målet genom Poulsen efter en hörna. Det som höll på att ställa till det var att Iaquinta slet av sig tröjan efter sitt tidiga 1-o-mål och blev därför varnad. I situationen efteråt drog han på sig ytterligare ett gult kort och blev utvisad (i matchminut 12; en minut efter ledningsmålet). Nåväl – allt gick ju bra till slut och första matchen i trippeln är hemma.

Efter första perioden leder tyskarna planenligt med 1-0.

Manchester United har fortfarande inte lyckats spräcka nollan mot West Ham. Efter första halvlek står det 0-0.

Lyon tog en tidigt ledning med 2-0, men lät tyvärr Nice reducera på övertid i första halvlek. Andra halvlek drar strax igång…

Sen är det dags att slå på stora trumman. B-landslaget vann B-lagsturneringen!!