I dag satsar jag på en riktig högoddsare

27 februari, 2009

Jag har hittat ett i mitt tycke mycket intressant spel. Det handlar om portugisiska ligan där Benfica tar emot Leixões. Benfica parkerar på en andraplats i ligan efter Porto och Leixões är fyra, endast två poäng bakom. De senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjorda. Benfica är givetvis favoriter i matchen men jag måste helt enkelt prova tvåan till 7,50 gånger insatsen! Det fina oddset kommer från bet365 som dessutom sänder matchen live i kväll. Om ni inte redan har det – skaffa ett konto där nu.

Jag har tjuvtittat lite på helgens matcher och har redan hittat en hel del godbitar. Missa som vanligt inte heller Sandebäcks tips för dagen.

Alltså:
Benfica-Leixões, 2
Odds: 7,50, insats: 15 kr

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous februari 27, 2009 kl. 11:03

Intressant spel. Har du kollat truppen hos benficas motståndare. Avstängningar/skador kanske är anledningen till det extraordinära oddset.

Toffe februari 27, 2009 kl. 22:34

1-0 till Benfica efter 30 minuter. Självmål…

Anonymous februari 28, 2009 kl. 03:12

Jävla offer hur fan kan du satsa 15 kr på en match. mobbade fan satsa mer förhelvete /Tom Ljung

Anonymous februari 28, 2009 kl. 03:16

vad äre för jävla larv? omsatt 1895 kr på 91 spel.. förbannade nörd jävel

Toffe februari 28, 2009 kl. 08:08

Tom – tack för ditt engagemang 😉

Du har nog missförstått det här. Poängen är att jag startar med 100 kronor – då blir insatserna i regel mellan 10 och 30 kr.

Om du väljer att se redovisningen av mina spel som speltips så är det givetvis upp till dig hur mycket du vill satsa – det lägger inte jag mig i…

Anonymous februari 28, 2009 kl. 18:03

Förstår inte varför ni klankar på grabbens blogg eller satsningar, håller er borta från forumet gnällspikar! Jag har följt några eleganta trådar tidigare och tittar mer än gärna in här för lite förslag.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.