I dag satsar jag på en riktig högoddsare

Jag har hittat ett i mitt tycke mycket intressant spel. Det handlar om portugisiska ligan där Benfica tar emot Leixões. Benfica parkerar på en andraplats i ligan efter Porto och Leixões är fyra, endast två poäng bakom. De senaste mötena lagen emellan har slutat oavgjorda. Benfica är givetvis favoriter i matchen men jag måste helt enkelt prova tvåan till 7,50 gånger insatsen! Det fina oddset kommer från bet365 som dessutom sänder matchen live i kväll. Om ni inte redan har det – skaffa ett konto där nu.

Jag har tjuvtittat lite på helgens matcher och har redan hittat en hel del godbitar. Missa som vanligt inte heller Sandebäcks tips för dagen.

Alltså:
Benfica-Leixões, 2
Odds: 7,50, insats: 15 kr

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

6 svar till ”I dag satsar jag på en riktig högoddsare”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Intressant spel. Har du kollat truppen hos benficas motståndare. Avstängningar/skador kanske är anledningen till det extraordinära oddset.

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  1-0 till Benfica efter 30 minuter. Självmål…

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Jävla offer hur fan kan du satsa 15 kr på en match. mobbade fan satsa mer förhelvete /Tom Ljung

 4. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  vad äre för jävla larv? omsatt 1895 kr på 91 spel.. förbannade nörd jävel

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Tom – tack för ditt engagemang 😉

  Du har nog missförstått det här. Poängen är att jag startar med 100 kronor – då blir insatserna i regel mellan 10 och 30 kr.

  Om du väljer att se redovisningen av mina spel som speltips så är det givetvis upp till dig hur mycket du vill satsa – det lägger inte jag mig i…

 6. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Förstår inte varför ni klankar på grabbens blogg eller satsningar, håller er borta från forumet gnällspikar! Jag har följt några eleganta trådar tidigare och tittar mer än gärna in här för lite förslag.