Jag spelar Tottenham i kväll

23 februari, 2009

Jag tänker satsa en tjuga på Tottenham i dag i mötet med Hull City. Hull startade säsongen fantastiskt, men trenden är minst sagt dalande. Tottenham vilade ju i stort sett hela laget i UEFA-cupen senast och har hela tiden haft fokus på just den här uppgiften. Och man behöver bara titta i tabellen för att se hur viktig den här matchen är för Spurs. En seger betyder lite andrum, medan en förlust gör att man är inblandad i den absoluta bottenstriden igen. Motivationstvåa!

I morgon är det Champions League och jag sitter och filar på något eller några fina lir. Missa inte det! I veckan ser vi också fram emot avgörandet i hockeyallsvenskan. Leksand-Redhawks kan bli en riktig höjdare…

…och nämnde jag förresten att gårdagens vinst innebar nytt all time high för fonden med 369,20 kr.

Alltså:
Hull-Tottenham, 2
Odds: 2,30, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Toffe februari 23, 2009 kl. 21:29

1-0 till Spurs efter 17 minuter! Målskytt Lennon…

Toffe februari 23, 2009 kl. 21:31

…och 1-1 efter 27. Skit.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.