Norsk och dansk hockey, nordirländsk fotboll och europacupen i basket…

10 februari, 2009

Som en tyst protest mot dagens katastrofdåliga utbud så tänker jag ge mig ut på okända vatten. Det blir idel nya bekantskaper i dagens ploj-femling. Jag vill understryka att detta absolut inte är en rek utan bara mitt sätt att, i brist på vettiga spelobjekt, slippa sitta utan kupong ikväll.

Som sagt, ta det för vad det är…

Fick ni biljetter till nationaldagen förresten?

Alltså:
Dynamo Moskva-Maroussi, 1
Lörenskog-Furuseth, 1
Vålerenga-Comet, 1
AaB ishockey-Herlev, 1
Glentoran – Bangor, 1
Odds: 2,11, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous februari 10, 2009 kl. 14:12

Själv har jag funderat på att specialisera mig på vattenpolo, landhockey och rysk div. 2-fotboll. Har du några heta tips till mig? 🙂

Skämt åsido. Jag håller med om att utbudet är dåligt i dag.

batigol februari 10, 2009 kl. 14:13

kanske bättre att ta en vilodag än att ”slänga ut sig på okänt vatten” som sagt 🙂 av erfarenhet så går man väldigt sällan plus på detta..

Toffe februari 10, 2009 kl. 14:19

Du har säkert rätt Batigol…

Man ska inte spela bara för spelandets skull. Kul dock om den sitter…

Anonymous februari 10, 2009 kl. 16:05

Jag lirar ju hellre på Frölunda och Troja ikväll än dom där skitmatcherna!

Toffe februari 10, 2009 kl. 21:50

Helt rätt. Jag sa ju att inte detta var någon rek utan bara ett ploj-spel för att liva upp tisdagstristessen en aning. Dessutom sprack skiten på en norsk hockeymatch 🙁

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.