Real Madrid imponerar – men vad sysslar Barça med?

21 februari, 2009

Mitt spel på Real satt klockrent i kväll efter att madridlaget avfärdat Betis med hela 6-1. Men det riktigt intressanta i kvällens spanska fotboll var derbyt mellan Barcelona och Espanyol. Jag har ju tidigare varit ganska flitig med handicapspel på Barça när de spelar på hemmaplan, men med tanke på dubbelmötet i Copa del Rey för några veckor sedan valde jag att avstå dagens match – och tur var det. Espanyol vann matchen med 2-1 efter två mål av De la Pena, som för övrigt är fostrad i just Barcelona. Två-nollmålet som visade sig bli matchavgörande kom efter en riktig prakttavla av Barçamålvaken Valdez.

Av Barcelonas ”ointagliga” serieledning återstår nu bara sju poäng. Kan det bli spännande på slutet, trots allt?


Kolla in Rauls 5-1 mål mot Betis – riktigt, riktigt läckert…

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Anonymous februari 22, 2009 kl. 00:47

Vilket mål. Raoul is king!

Joe februari 22, 2009 kl. 03:18

Nej, Barca kommer vinna ligan.

alla madridfans är bara rejäält hypade nu. Dem kommer inte vinna mot Liverpool hoppas jag!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.