Stort fredagsutbud, men få guldkorn

20 februari, 2009

Dagen utbud är stort, men det är fyllt med skit. Skidåkning, nascar, golf, backhoppning och andra “störmoment” dominerar oddslistorna. Det finns säkert många som uppskattar den här typen av spelobjekt, men i mina ögon är det helt ointressant. Fotboll, hockey, tennis och kanske någon bandymatch ibland – där väljer jag att lägga åtminstone 99 procent av mitt krut.

För dagen har jag hittat ett par fina “riskspel” som känns intressanta. Radek Stepanek har startat året fantastiskt bra och har redan tagit två ATP-titlar. I dag ställs han mot Del Potro i turneringen i Memphis och jag osar en skräll. 2,65 hos Expekt är taget. Del Potro är en klasspelare som återfinns på top 10 på ATP-rankingen vilket gör att oddset på formstarke Stepanek blir så här bra.

Jag återkommer i eftermiddag med ytterligare ett spel. Missa inte det.

Missa inte heller “Dagens bästa spel” med Sandebäck.

Alltså:
Stepanek Radek – Del Potro Juan Martin, 1
Odds: 2,65, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.