Stort fredagsutbud, men få guldkorn

Dagen utbud är stort, men det är fyllt med skit. Skidåkning, nascar, golf, backhoppning och andra ”störmoment” dominerar oddslistorna. Det finns säkert många som uppskattar den här typen av spelobjekt, men i mina ögon är det helt ointressant. Fotboll, hockey, tennis och kanske någon bandymatch ibland – där väljer jag att lägga åtminstone 99 procent av mitt krut.

För dagen har jag hittat ett par fina ”riskspel” som känns intressanta. Radek Stepanek har startat året fantastiskt bra och har redan tagit två ATP-titlar. I dag ställs han mot Del Potro i turneringen i Memphis och jag osar en skräll. 2,65 hos Expekt är taget. Del Potro är en klasspelare som återfinns på top 10 på ATP-rankingen vilket gör att oddset på formstarke Stepanek blir så här bra.

Jag återkommer i eftermiddag med ytterligare ett spel. Missa inte det.

Missa inte heller ”Dagens bästa spel” med Sandebäck.

Alltså:
Stepanek Radek – Del Potro Juan Martin, 1
Odds: 2,65, insats: 20 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn