Tredje gången gillt för Barcelona

5 februari, 2009

Bära eller brista. Jag tänker se matchen och slänger där för in 20 kr på ett -1 handikapp för Barca. Messi ska tydligen starta och det bådar gott.

Som sagt har jag torskat på två raka handikappspel på Barca – men nu är det dags. Visserligen är oddset i underkant. Expekt erbjöd 1,55, men till slut hittade jag 1,70 hos. Det är taget.

Alltså:
Barcelona(-1)-Mallorca, 1
Odds: 1,70, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Toffe februari 5, 2009 kl. 22:04

Ingen Messi, ingen Eto’o. Gudjonhsen och Henry bildar anfallspar. Hoppas verkligen att Barca fixar att sätt dit ett par bollar ändå…

Toffe februari 5, 2009 kl. 22:08

Jaa! Henry satte precis 1-0 (matchminut 35) efter ett underbart inlägg från högerkanten signerat Bojan. Hoppas inte Barca slår av på takten nu bara…

Toffe februari 5, 2009 kl. 23:04

2-0 till Barça efter en riktigt snygg frispark av Rafa Marques. 15 minuter spänd väntan återstår. Forza Barça!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.