Vågar man spela Barca -1?

5 februari, 2009

I dag spelar Barcelona i Copa del Rey mot Mallorca. Jag har gått bet på två raka handikappspel där jag tyvärr överskattat katalanernas förmåga att vinna med lite marginal. Visst kommer de att vinna även i kväll – men vågar man sig på ett handikappspel?

Vad tror ni?

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous februari 5, 2009 kl. 15:32

Mallorca har väll inget att sträva efter i ligaspelet direkt mer än att få stanna kvar?! Så dom bör väll bjuda upp till dans ikväll för att ha någon framgång denna säsong, även om jag inte tror det räcker till. Om något spelas från mig ikv skulle det kunna vara att mallorca klarar att hålla 0-0 i första och sen drar barca ifrån i andra.. Oddset på 4 gånger pengarna lockar! //M

Baronen februari 5, 2009 kl. 15:52

Tror inte Barca gör mer än vad som krävs.
Sen är frågan vad Mallorca kommer med för lag, är det ett reservbetonat lag som inte vill att man ödslar tid och sliter på spelarna i den utsatta ligaposition dom har?

ZackE februari 5, 2009 kl. 18:43

Jag har kört ett handikap spel på Barca idag. Titta om ni vill.

Ni hittar många fina tips på min blogg. mer hockey än fotboll. Men det är fina tips jag bjuder på.

Min blogg handlar inte bara om spel men mycket spel blir det. http://linkopings.blogg.se

Eklund februari 5, 2009 kl. 19:15

Tycker verkligen inte du skall spela den. Cup inger osäkerhet och hcp är inte att föredra om du frågar mig.

Eklund februari 5, 2009 kl. 19:54

Här kommer en liten besserwisserkommentar! Din totala vinstprocent skall vara 32 och inte 35, lyckades jag upptäcka. Nu är jag månne en liten petimeter, men visst skall väl rätt vara rätt?!

Ha det!

Toffe februari 5, 2009 kl. 22:06

He, he…

Helt rätt Eklund – jag ska fixa till siffrorna. Jag brukar inte orka uppdatera procentsatserna efter varje spel. Men precis som du säger – rätt ska vara rätt.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →