En favorittrippel blir dagens drag

26 mars, 2009

Tyvärr ser även torsdagen ganska trist ut spelmässigt och jag har verkligen fått ta fram den stora ficklampan för att över huvud taget hitta något som känns spelvärt. En handbollsmatch och två tennismatcher har jag hittat och jag tänker testa en gammal beprövad taktik och lira en trippel där jag litar tungt på tre klara favoriter. En trippel är aldrig ett säkert spel, men det här är ganska nära. Oddset är ju också därefter.

Jag har redan lagt ett spel på helgens VM-kval som jag kommer att släppa på lördag. Jag kan dock avslöja så mycket som att det inte handlar om Portugal-Sverige…

Jag njuter fortfarande av HV-segern igår. Hoppas på seger i kväll igen, vilket öppnar för ett avgörande hemma i Kinnarps. Av princip spelar jag inte på HV, men över tre gånger pengarna på ett lag som kommer från storseger mot samma lag i samma arena är värt att testa. Håll dock ner insatsen, då slutspelsmatcher alltid är ovissa.

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Sävehof – Redbergslid, 1
Muller Gilles – Querrey Sam, 2
Troicki Viktor – Devilder Nicolas, 1
Odds: 1,76, insats: 20 kr.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.