En favorittrippel blir dagens drag

Tyvärr ser även torsdagen ganska trist ut spelmässigt och jag har verkligen fått ta fram den stora ficklampan för att över huvud taget hitta något som känns spelvärt. En handbollsmatch och två tennismatcher har jag hittat och jag tänker testa en gammal beprövad taktik och lira en trippel där jag litar tungt på tre klara favoriter. En trippel är aldrig ett säkert spel, men det här är ganska nära. Oddset är ju också därefter.

Jag har redan lagt ett spel på helgens VM-kval som jag kommer att släppa på lördag. Jag kan dock avslöja så mycket som att det inte handlar om Portugal-Sverige…

Jag njuter fortfarande av HV-segern igår. Hoppas på seger i kväll igen, vilket öppnar för ett avgörande hemma i Kinnarps. Av princip spelar jag inte på HV, men över tre gånger pengarna på ett lag som kommer från storseger mot samma lag i samma arena är värt att testa. Håll dock ner insatsen, då slutspelsmatcher alltid är ovissa.

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Alltså:
Sävehof – Redbergslid, 1
Muller Gilles – Querrey Sam, 2
Troicki Viktor – Devilder Nicolas, 1
Odds: 1,76, insats: 20 kr.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn