Färjestad nollade Brynäs = utdelning!

Färjestad vann helt enligt planerna och jag noterar ett nytt all time high för spelfonden. Tyvärr hade jag inte möjlighet att se matchen, men vad jag kan utläsa av resultatet så var det en jämn match, där Färjestads tyngd avgjorde. Sen tycker jag det är lite kul att Luleå dammade till Frölunda efter göteborgarnas oväntade val av kvartsfinalmotståndare.

Mina ursprungliga 100 kronor har förvandlats till 386,70 kr. Inte så illa för en som har sysslat med sportbetting (i den här omfattningen) i några månader. Nu tar vi sikte på att spräcka 400-kronorsvallen!

I morgon blir det nya spel – missa inte det!

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

3 svar till ”Färjestad nollade Brynäs = utdelning!”

 1. Profilbild för Petrify
  Petrify

  Kul! Grattis till de extra i plånboken!

 2. Profilbild för DD`S TIPS o TIPS
  DD`S TIPS o TIPS

  Ska vi länka till varann?
  Mvh Daniel

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Petrify – Tack!

  DD – visst, jag lägger upp länken.