Härligt HV!

Jag får börja med att gratulera er som ryggade mitt tips angående Hv71 i kväll. Mycket stabil insats mot Frölunda i Göteborg och nu finns stora möjligheter att säkra en finalplats mot FBK hemma i Kinnarps Arena på lördag.

Min trippel som jag spelade tidigare idag ser bra ut. Sävehof satt klockrent efter seger med tio bollars marginal. Querrey vann sin match i två raka set, också det helt enligt planerna. Den sista tennismatchen däremot är försenad. Jag har letat på Miamis ATP-turnerings webbplats, men har inte lyckats hitta någon anledning till förseningen. Det lär väl knappast handla om regnavbrott a la Wimbledon…

***
Jag fortsätter att påminna om att ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook kommer att betraktas som VIP-kunder och ni kan förvänta er specialbehandling från min sida.

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS