I dag spelar jag Färjestad till 1,90

Visserligen var det väldigt jämnt sist lagen möttes i Skellefteå; FBK avgjorde med endast några sekunder kvar av ordinarie matchtid. Annat var det senast lagen möttes då Färjestad vann i utklassningsstil hemma i Karlstad. Jag tror inte att SAIK mäktar med att stå emot Färjestad idag utan jag spelar tvåan utan tvekan. Frågan är om SAIK överhuvudtaget spräcker Jonas Gustavssons nolla.

Dagens andra semifinaldrabbning mellan HV71 och Frölunda känns betydligt mer oviss och därför avstår jag att tippa den. Dessutom ska man inte tippa på sina favoritlag – det är så lätt att hjärtat fattar besluten – och det är en dödssynd för en spelare. Sandebäck tror på HV, och jag hoppas att han har rätt…

Och som jag sagt tidigare: Det är verkligen tråkigt att Zlatan missar VM-kvalmatchen mot Portugal. I den form han är just nu tror jag faktiskt att han hade gjort mål – till och med i landslaget…

Alltså:
Skellefteå-Färjestad, 2
Odds: 1,90, insats: 30 kr

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

2 svar till ”I dag spelar jag Färjestad till 1,90”

  1. Profilbild för Diljen
    Diljen

    Även jag lirar Färjestad hos Nordicbet till 2,00. Jonas Gustavsson är huvudanledningen till det. Förstärkt med Färjestads stats i Kraft Arena anser jag att det är spelvärt.

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    5-0 till Färjestad nu. Utdelning!