Jag lirar Chelsea till 1,60

3 mars, 2009

Anelka och Drogba. Där har ni motiveringen till dagens första spel. Jag tror att Chelsea kommer att vinna klart över Portsmouth i kväll och ovan nämnda herrar kommer att spela huvudrollen. Jag var inne på ett handicapspel först, men väljer den raka ettan av “säkerhetsskäl”.

I dag spelas även returmöten i bandyns kvartsfinaler. Sandebäck lirar SAIK och Västerås – och visst känns båda dessa som semifinallag. Tråkigt dock att det blir på bekostnad av Bajen.

Alltså:
Portsmouth-Chelsea, 2
Odds: 1,60, insats: 30 kr.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 7 comments }

Jeppe mars 3, 2009 kl. 13:07

1,60 är kanonodds på Chelsea som har hittat formen känns det som. Täppt till rejält bakåt!

Blir svårt för pompey.

Arne Karlsson mars 3, 2009 kl. 14:23

Är du kär i Sandebäck ?

Toffe mars 3, 2009 kl. 14:36

Jeppe – instämmer!

Arne – ja, lite 😉

Anonymous mars 3, 2009 kl. 17:17

Skit i vad sandebäck skriver

Anonymous mars 3, 2009 kl. 18:45

seriöst skaffa dig ett liv vafan äre för insatser? 1.60 i odds å satsar 30 kr? du tjänar 18 kr på det? vafan äre för mening me de? jävla SOPA /JONTE

Toffe mars 3, 2009 kl. 20:57

Anonym: Tack för lektionen i huvudräkning 😉

…som jag har förklarat tidigare så är poängen med den här bloggen att få startkassan på 100 kronor att växa så mycket som möjligt. Se det så här istället: 30 kr motsvarar ca 10% av fondens värde. Det vore oklokt att satsa högre än så.

Toffe mars 3, 2009 kl. 22:29

1-0 till Chelsea med tio minuter kvar. Målskytt? Ja gissa vem – Didier Drogba!

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.