Jag tror på Örebro idag…

24 mars, 2009

Dagens utbud är allt annat än fantastiskt, men jag har ändå hittat ett spel som känns bra. Jag tänker lira på Örebro som möter Asplöven i kvalserien till hockeyallsvenskan. Örebro har gått fantastiskt starkt och leder kvalserien så här långt, ett poäng före Huddinge. Asplöven däremot har tre förluster och har släppt in 20 mål på fyra matcher samtidigt som man bara har mäktat med fem mål framåt. Fyra av dessa kom dessutom mot nollpoängaren Valbo. Jag tror på klar seger för Örebro. Jag övervägde ett tag ett handicapspel, men valet föll till slut på den raka tvåan.

Sandebäck lirar också på kvalserien idag – han tror på Tingsryd. Även det känns som ett bra spel och kan med fördel liras i en dubbel tillsammans med Örebrospelet ovan.

***
Jag vill också ännu en gång påminna om att spelkanalen.com numera också finns på Facebook. Alla ni som ansluter er som ”fans” räknar jag som VIP-kunder och ni kan räkna med att få lite specialbehandling framöver.

Alltså:
Asplöven-Örebro HK, 2
Odds: 1,71, insats: 30 kr

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Unibet.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous mars 24, 2009 kl. 14:14

Se upp för killen på http://bettingtipset.blogspot.com/, Han lägger upp sina spel, och om dem slutar med förlust så raderar han sina inlägg!

Bettingtipset! mars 24, 2009 kl. 15:55

”Anonym”;

Konstigt? Med tanke på att jag har redovisat förlustspel så förstår jag inte riktigt din poäng i att säga det här? Det skulle trots allt vara att lura mig själv, något som inte gynnar mig på något som helst sätt!

Toffe mars 24, 2009 kl. 20:51

2-0 till Örebro efter två perioder. Känns stabilt…

Toffe mars 24, 2009 kl. 21:18

Asplöven kvitterade till 2-2 i matchminut 58. Det ser plötsligt inte lika stabilt ut…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.