Jag tror på Örebro idag…

Dagens utbud är allt annat än fantastiskt, men jag har ändå hittat ett spel som känns bra. Jag tänker lira på Örebro som möter Asplöven i kvalserien till hockeyallsvenskan. Örebro har gått fantastiskt starkt och leder kvalserien så här långt, ett poäng före Huddinge. Asplöven däremot har tre förluster och har släppt in 20 mål på fyra matcher samtidigt som man bara har mäktat med fem mål framåt. Fyra av dessa kom dessutom mot nollpoängaren Valbo. Jag tror på klar seger för Örebro. Jag övervägde ett tag ett handicapspel, men valet föll till slut på den raka tvåan.

Sandebäck lirar också på kvalserien idag – han tror på Tingsryd. Även det känns som ett bra spel och kan med fördel liras i en dubbel tillsammans med Örebrospelet ovan.

***
Jag vill också ännu en gång påminna om att spelkanalen.com numera också finns på Facebook. Alla ni som ansluter er som ”fans” räknar jag som VIP-kunder och ni kan räkna med att få lite specialbehandling framöver.

Alltså:
Asplöven-Örebro HK, 2
Odds: 1,71, insats: 30 kr

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Unibet.com

4 svar till ”Jag tror på Örebro idag…”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Se upp för killen på http://bettingtipset.blogspot.com/, Han lägger upp sina spel, och om dem slutar med förlust så raderar han sina inlägg!

 2. Profilbild för Bettingtipset!
  Bettingtipset!

  ”Anonym”;

  Konstigt? Med tanke på att jag har redovisat förlustspel så förstår jag inte riktigt din poäng i att säga det här? Det skulle trots allt vara att lura mig själv, något som inte gynnar mig på något som helst sätt!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  2-0 till Örebro efter två perioder. Känns stabilt…

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Asplöven kvitterade till 2-2 i matchminut 58. Det ser plötsligt inte lika stabilt ut…