PSG – svik mig inte…

Nu börjar strax kvällens höjdpunkt för min del, mötet i UEFA-cupen mellan PSG och Braga. Tydligen mönstrar PSG en del reserver i startelvan, bland annat mellan stolparna. Nåväl, jag tror på spelet ändå. Ligger fortfarande sjuk här hemma, så jag får nog låta text-tv leverera resultatet i morgon bitti. Själv lär jag sova gott redan till halvtid…

Jag vill också förvarna om att jag redan nu har lagt två smaskiga spel till helgen. Jag ”släpper” dem i morgon – missa för allt i världen inte det.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

4 svar till ”PSG – svik mig inte…”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Det kom inget tips igår 🙁

 2. Profilbild för Diljen
  Diljen

  Vad har du för smaskigt till helgen?

  Jag spelar X2 i Utd-Pool 188 @ Unibet. Tycker det är väldigt tufft att hitta spelvärde denna helg.

 3. Profilbild för Joe
  Joe

  sydn fan :/

 4. Profilbild för Anton
  Anton

  Kom ingenting igår 🙁