Real blir dagens andra spel

22 mars, 2009

Real Madrid möter Almeria hemma på Santiago Bernabéu och jag känner mig ganska säker på att de kommer att vinna det här. Real är i bra målform har, bortsett från derbyt mot Ateltico, sprutat in mål i ligan. Jag tror på en klar seger och lirar handicapettan till 1,90. Huntelaar gör minst ett mål.

Förra helgen var ju fantastisk spelmässigt, med 100 procentig utdelning. Den här helgen har det gått lite knackligare efter att både Chelsea och Heerenveen oväntat förlorat sina respektive matcher. Jag hoppas dock att turen vänder med dagens två spel.

Sandebäck är inne på Barcelona, men det låga oddset gör att jag avstår den matchen. Real känns som ett bättre spel och dessutom har jag ju Liverpoolspelet levande.

***

Mellberg var glödhet i matchen mot Roma vilket bådar gott inför kvalmatchen mot Portugal. Ett mittförsvar som kan hantera Christiano Ronaldo är ett måste om vi ska kunna rubba portugiserna på deras hemmaplan.

Jag vill också ännu en gång påminna om att spelkanalen.com numera också finns på Facebook. Alla ni som ansluter er som “fans” räknar jag som VIP-kunder och ni kan räkna med att få lite specialbehandling framöver.

Alltså:
Real Madrid(-1)-Almeria, 1
Odds: 1,90, insats: 30 kr

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Toffe mars 22, 2009 kl. 17:50

Real leder med 1-0 i halvlek. Det ser bra ut…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.