Real blir dagens andra spel

Real Madrid möter Almeria hemma på Santiago Bernabéu och jag känner mig ganska säker på att de kommer att vinna det här. Real är i bra målform har, bortsett från derbyt mot Ateltico, sprutat in mål i ligan. Jag tror på en klar seger och lirar handicapettan till 1,90. Huntelaar gör minst ett mål.

Förra helgen var ju fantastisk spelmässigt, med 100 procentig utdelning. Den här helgen har det gått lite knackligare efter att både Chelsea och Heerenveen oväntat förlorat sina respektive matcher. Jag hoppas dock att turen vänder med dagens två spel.

Sandebäck är inne på Barcelona, men det låga oddset gör att jag avstår den matchen. Real känns som ett bättre spel och dessutom har jag ju Liverpoolspelet levande.

***

Mellberg var glödhet i matchen mot Roma vilket bådar gott inför kvalmatchen mot Portugal. Ett mittförsvar som kan hantera Christiano Ronaldo är ett måste om vi ska kunna rubba portugiserna på deras hemmaplan.

Jag vill också ännu en gång påminna om att spelkanalen.com numera också finns på Facebook. Alla ni som ansluter er som ”fans” räknar jag som VIP-kunder och ni kan räkna med att få lite specialbehandling framöver.

Alltså:
Real Madrid(-1)-Almeria, 1
Odds: 1,90, insats: 30 kr

Mode för killar | Sök bland 1000-tals annonser | Skicka gratis SMS via datorn

Ett svar till ”Real blir dagens andra spel”

  1. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Real leder med 1-0 i halvlek. Det ser bra ut…