Slitz skriver om spelkanalen.com

I nya numret av Slitz, Sveriges största tidning för män, har Hampus Pettersson skrivit ett reportage om betting och spelkanalen.com är en av de medverkande. Jag har ännu inte läst artikeln själv men har hört på ryktesvägar att intervjun med mig är med.

Nya Slitz finns i butik nu. Missa inte det!

***
Nu har även José Mourinho gett sig in i debatten om Zlatans framtid. ”Jag ska övertyga honom att stanna”, säger han enligt AB. Som jag skrev i ett tidigare inlägg så tror jag att Zlatan blir kvar i Inter även nästa säsong.

***
Ni som ansluter er som ”fans” till spelkanalen.com på Facebook ser jag som VIP-kunder och som jag utlovat tidigare så kan ni förvänta er lite specialbehandling framöver.

2 svar till ”Slitz skriver om spelkanalen.com”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Har du inga spel till i kväll. Mvh Tärningen

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Ärligt talat har jag inte hittat något som känns riktigt bra idag. Då är det bättre att avstå. Men titta in i morgon igen. Då har jag garanterat några fräscha spelidéer att bjuda på.